Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beköptem a szeretőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beköptem a szeretőmet, mennyi az esélye hogy megbocsajt és engem választ?

Figyelt kérdés
Már megbantam, vagyis nem bántam meg,csak most mar nagyon hiányzik. Remélem pár hét múlva megbocsajt és újra megkeres. ( felesége és gyerekei vannak, felesége már valószínűleg nem sokáig)
2022. szept. 16. 10:35
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

40-köszönöm szépen! Az ügyvedem nem állt volna ki ilyen jól mellettem .:D

Amugy meg teljesen egyetértek.

Ha nem tette volna amit tett,nem lett volna mit elmondanom, és ha nem mondtam volna el ,jelenleg is azt tenné!!!

2022. szept. 16. 21:33
 42/48 anonim ***** válasza:
80%
Egy feleségnek joga van tudni és joga van eldönteni hogy akar-e együtt tovább élni a férjéhez hasonlóval vagy nem. Ezért kell az összes ilyet beköpni. Nekem ez az elvem.
2022. szept. 16. 21:52
 43/48 anonim ***** válasza:
32%

Az isten tökéletes teremtése ?:D

Hibás szériának mondanálak inkább. Ebből az öntelt egoista beképzelt stílusból már mindent értek. Nagyon sajnálom a leendőbeli férfitársaim akiknek az útjába kerülsz.

2022. szept. 16. 21:58
 44/48 anonim ***** válasza:
64%

Jaj 43-as. Hibás szériás nő, akinek van önbecsülése mi?:D

Inkább az az egoista, mikor valaki az egész családi életét kockáztatja hogy a farkát megmártsa valaki másban a kaland kedvéért. Vége azoknak az időknek, mikor gátlástalanul csalhatják a "férfiak" a feleségeiket, hogy előbb hitetitek el a másikkal hogy a nő a krva, nektek meg muszáj megbocsájtani mert különben szétmegy a család.. Egyáltalán nem muszáj, és ez nem egoista beképzeltség hogy a nőknek is lehet önbecsülése. Ha valaki elbukott, azzal rég nem kötelező tovább egy életet leélni.. Talál mást aki megbecsüli! Már én is rengetegszer dobtam fel másnak, hogy a férje kicsit más utakat járna. Tudod egy figyelmeztetés is kincs! És én is ugyanezt várom el más nőktől.

És a kérdezőnek sem kell egy percig se hiányozzon egy ilyen ember, a legjobban járt hogy vége.

2022. szept. 16. 22:16
 45/48 anonim ***** válasza:
0%
Sok szerencsét egyedülálló anyaként 1-2 gyerekkel olyat találni aki megbecsül ;)
2022. szept. 17. 01:45
 46/48 anonim ***** válasza:
90%
45, kit akarsz te itt bántani?😂😂 Tudod az anyák mindig mérföldekkel feljebb állnak az ilyen férgeknél, úgyhogy annyira nem releváns a jókívánságod.😊
2022. szept. 17. 08:20
 47/48 anonim ***** válasza:
77%

"Akik most felettem pálcát törnek, azoknak üzenem hogy en sem gondoltam volna hogy valaha ebbe a helyzetbe kerülök és ez sajnos bárkivel megtörtenhet."

Nem gondolkoztál szokás szerint kérdező, csak mentél a hormonjaid után. És az ilyen eset pontosan azokkal történik meg, akik nem gondolkodnak mielőtt fekszenek. A bárki nem állja meg a helyét, azért léteznek még emberek, akik rendelkeznek elég ésszel és önbecsüléssel, hogy ne álljanak le nem független emberekkel szavaktól többre. Azaz tettekre. Igaz, egyre kevesebb a számuk, de nem mindenki süllyed ilyen mélyre, hogy bedőljön egy foglalt bájgúnárnak. Számtalan példa van erre az életben, illene belőlük tanulni végre. Ha az összes nő elhajtaná a pcsába az ilyen jellemtelen faszokat, akkor nem lennének ilyen sztorik. De amíg nem hajtják el, nem tanulnak a számtalan bárhol látható, hallható, olvasható hasonló esetből, addig mindig lesz magát sajnáltató, sajnáló "áldozat" is,mint pl. te is. Nem tudom mennyi idős lehetsz, de a kor sem ad felmentést az elkövetett tettre. Azért kaptál agyat, hogy bármely életkorban használd. Nem dísznek van a koponyádban.És attól sem lesz kisebb a szereped a sztoriban, hogy ha nem veled, akkor mással teszi meg ez az idióta fasz. Neked nem kellett volna lesüllyedni hozzá. De mégis megtetted, mert bármiáron kiakartad elégíteni a saját önző vágyaidat is. Tehát nem vagy ártatlan áldozat. Tettes társ vagy, ahogyan a bíróságon is mondanák.

2022. szept. 17. 08:51
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha kirakja az asszony és nincs hová mennie, akkor fog hozzád. De előbb otthon fog teperni.

Az én exférjem is még két évig írt szerelmes leveleket, miközben már a szeretőjével lakott.

És gyerekekkel is lett új párom, aki sokkal normálisabb.

2022. szept. 18. 07:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!