Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beköptem a szeretőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beköptem a szeretőmet, mennyi az esélye hogy megbocsajt és engem választ?

Figyelt kérdés
Már megbantam, vagyis nem bántam meg,csak most mar nagyon hiányzik. Remélem pár hét múlva megbocsajt és újra megkeres. ( felesége és gyerekei vannak, felesége már valószínűleg nem sokáig)
2022. szept. 16. 10:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem jól tetted, megérdemli. Az ilyen családot sem érdemel, és a feleségének adtál egy új esélyt.

Ha a férjem megcsalna én is tudni akarnám, szóval mindig örülök annak aki köp, én is így teszek mindig ha egy házas rám indul.

2022. szept. 16. 14:36
 22/48 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen férgek mind ezt érdemlik, a nőknek kell összefogni ellenük, mert ezek egymást védik.
2022. szept. 16. 14:37
 23/48 anonim ***** válasza:
67%

21-22

És a nő nem egy bödös K, ha családos pasit xop?

2022. szept. 16. 15:31
 24/48 anonim ***** válasza:
61%
23 ha neki nincs családja és férje akkor nem. és ő nem egy családos pasit szop, hanem egy férget aki a feleségét csalja. akinek ehhez van ízlése az ő dolga, de ameddig ő nem csal senkit, addig nem krva
2022. szept. 16. 16:11
 25/48 anonim ***** válasza:
42%

24.-re.

Oké, de aztán ne csodálkozzon, ha egy erdőszéli dögkútban végzi, ha olyan hülye, hogy pofázik!

2022. szept. 16. 16:19
 26/48 anonim ***** válasza:
94%

Mert mit gondol, hogy ő következmények nélkül megtehet mindent? majd még embert is ölhet csak hogy ne derüljön ki, nem? ne vicceskedjünk

az ilyen ember való kútba

2022. szept. 16. 16:26
 27/48 anonim ***** válasza:
87%
Jól tetted kérdező, hogy beköpted! Még akkor is, ha nem lesz veled utána. Megerdemelte a férj.
2022. szept. 16. 16:47
 28/48 anonim ***** válasza:
41%
Ha tudtál róla, és belementél, akkor ez egy gerinctelen lépés volt a részedről. Elfogadtál valamit, aztán felrúgtad az egészet, ebből látszik, hogy aki szeretőnek áll, annak nincs semmi lelkiismerete. Ha nem tudtál róla, mert átvert, akkor meg miért akarnál vele lenni? (Alapból hülyeség azt gondolni, hogy aki nem monogám, az majd az lesz.)
2022. szept. 16. 16:58
 29/48 A kérdező kommentje:

Tök jó hogy most en vagyok az aljas,egyből a dögkútban vegezzem ,stb .

Es amit ő csinál(t) az oke ?

Nem bánom abszolút hogy beköptem és remélem hogy egyszer egyedül fog megrohadni.

2022. szept. 16. 17:47
 30/48 anonim ***** válasza:
35%

29.-re.

Pontosan a fajtád miatt nem szabad megbízni a nőkben.

2022. szept. 16. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!