Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beköptem a szeretőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beköptem a szeretőmet, mennyi az esélye hogy megbocsajt és engem választ?

Figyelt kérdés
Már megbantam, vagyis nem bántam meg,csak most mar nagyon hiányzik. Remélem pár hét múlva megbocsajt és újra megkeres. ( felesége és gyerekei vannak, felesége már valószínűleg nem sokáig)
2022. szept. 16. 10:35
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
66%

Senki nem írta, hogy amit ő tett, az oké, csak jó lenne, ha felfognád, hogy ugyanolyan aljas vagy. Ő csúnyán átverte, megvezette és megalázta a feleségét, te meg hidegvérrel sz*rba kevertél valakit, akit elvileg kedvelsz, nem is érdekelt milyen pusztítást végezhetsz az életében, mindezt úgy, hogy a helyzet ismeretében szeretőnek álltál (ami szintén undorító a részedről IS), és elvárható lett volna, hogy tartsd a szád, hamár elfogadtad a helyzetet.

Most is gyűlölettel beszélsz róla, vagy primitív vagy, vagy egy rideg, érzéketlen ember, akinek csak az egója számít.

Nulla vagy te is, nem egy hős, aki jószándékból segített egy nőtársának, csak a saját jóléted érdekelt, az nem, hogy kiken gázolsz át.

2022. szept. 16. 18:02
 32/48 anonim ***** válasza:
95%

ennek ellenére is mennyi idióta házas "férfi" indul meg akkora magabiztossággal a nők felé, hogy majd biztos nem lesz semmi következménye, meg nem derül ki hogy félrekúr:DDD abba egyik se gondol bele hogy amint más ágyában köt ki, onnantól kezdve fogva van a tökük ezeknek a férgeknek, és az egész életük romba dönthető

2022. szept. 16. 18:14
 33/48 anonim ***** válasza:
65%

Az a probléma, hogy tudtál róla milyen féreg és ennek ellenére a cinkosa lettél a saját önző vágyaid kielégítése érdekében. Erre nincsen mentséged neked sem, mondható, hogy nem vagy különb tőle. Ez van. Ideje a saját szereped is beismerni. Az más lap, hogy a célodat mégsem sikerült elérned nála. Ez volt a tanulólecke, miszerint foglalt fszra nem ülsz többé, de nem is térdelsz elé, ha ennyivel nem éred be. Nős farkakkal felesleges időt tölteni. Csak a dugható lyuk szerepét osztják ki a szereposztó díványon a könnyen kapható macáknak. Neked is most ez jutott. Szokásos forgatókönyv, semmi meglepő sincs benne. Háborgás helyett azon gondolkozz inkább, hogy legközelebb a lábad zárva maradjon, és ne dőlj be a szép szavaknak.

2022. szept. 16. 18:19
 34/48 anonim ***** válasza:
0%

#21!

Biztos vagy ebben?

Meg akarnád tudni most, ha a férjed 5 éve megcsalt?

Nem hiszem.

Ismerek olyat, akinek évekbe telt feldolgoznia, hogy a felesége megcsalta. Megbocsátott neki, de éveken át szenvedett tőle. (Lehet, hogy még mindig, csak régen beszéltem vele.)

Nem lett volna jobb, ha nem tudja meg?

2022. szept. 16. 19:28
 35/48 anonim ***** válasza:
11%
Rosszabb vagy mint a férj. Mert te még megbízhatatlan is vagy. És ez sokkal rosszabb.
2022. szept. 16. 19:37
 36/48 anonim ***** válasza:
97%
Mert a megcsalás nem megbízhatatlanság.. amikor folyamatosan hazudik a feleségének, gyerekeinek :)
2022. szept. 16. 19:50
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

34

Természetesen meg megszeretném tudni, minél előbb annál jobb, hogy kezdhessek egy új életet. Nem tudnék ha akarnék se, olyan mellett élni aki egy egész házasságot, családot meggyaláz. Nem élnék vele tovább hazugságban, ha ő vállalta azt hogy egy egész családot tönkretett, vállalja azt is, hogy a másiknak meg joga van új életet kezdeni, boldogan valaki mással.

2022. szept. 16. 19:58
 38/48 A kérdező kommentje:

Sokat tanultam az esetből... egyik qz hogy soha de soha többé nem kezdek foglalt férfivel mert nem vagyok képes megelegedni a masodhegedűs szerepevel. Egy olyan temperamentumom van hogy engem bizony senki nem állít q sarokba. Fél évig tűrtem, folyamatos viták mellett amelyek épp ebből adódtak.. amint rajottem hogy en csak egy tartaly vagyok az 5 közül ,borítottam a bulit. Az megint más kérdés hogy nem igazán értem el ezzel semmit ,max hogy egy felőrült féreg át szeretné vagni a torkomat. Nem túl kellemes érzés.

Ezen felül minden nőtarsamnak azt ajánlom hogy azonnal lépjen ki az effajta megalazo helyzetből (kapcsolatnak tudatosan nem nevezem )

Senkinek ne legyetek a kapcarongya ! Egy nő , az Isten tökéletes teremtese ,legyen bennünk tartás és soha de soha ne alazkodjunk meg az ehhez hasonló fergeknek ! Ezek nem férfiak, csak a problémákat nem megoldó képes, öntelt, egoista fszfejek.

Akik most felettem pálcát törnek, azoknak üzenem hogy en sem gondoltam volna hogy valaha ebbe a helyzetbe kerülök és ez sajnos bárkivel megtörtenhet.

Nincs ennél undoritobb dolog ,mint amikor egy férfi egyszerre több nőt hiteget és talomban tart.

Igen ,én sem vagyok kutyafüle, de én senkit nem csaltam meg , esetleg saját magamat és az erzelmeimet. Szerintem ebben az esetben igenis a férfi 90%-ban hibás.

Sajnalom a feleségét és a gyerekeit - akik remélhetőleg semmit nem erzekelnek ebből az egészből. Joga volt tudni arról hogy a férje miket csinál,miközben ő a gyerekeket neveli.

Sajnos még hiányzik, de tudom hogy egy utolsó féreg,egy patkany ,és nem egy ilyen ember mellett szeretném elbni az életemet.

Remelem megrohad ott ahol van .

További szép estét!

2022. szept. 16. 20:52
 39/48 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzá szeretnék tenni,hogy édesanyámnak van egy nagyon jó mondasa, ami nagyon igaz .

" Amit az elején mutatsz,az leszel. "

Es ezt tapasztalatból mondom hogy igaz . Ezalatt arra gondol,hogy például volt egy pasi, akinek minden téren előadtam hogy en egy loyalis,erkölcsös,konzervatív, ilyen- olyan nő vagyok , viszonylag magas igényekkel- ő az elejétől úgy állt hozzám. Szeretett,megbecsült.

Es ennel a szeretős dolognal már qz elején elfogadtam hogy en csak a kvaja leszek, úgy is kezelt és ebből már soha de soha a büdös életben nem lesz egy normális kapcsolat ahol szeretve és megbecsülve lennék.

2022. szept. 16. 20:58
 40/48 anonim ***** válasza:
64%

31-es válaszoló..

Ugyanolyan aljas lenne?

Miért, neki van családja, esetleg férje.. esetleg gyereke ? Nincs.

Egy naív lányról van szó, akit egy családos senki behálózott, még ki tudja hány nő mellett.

Hidegvérrel ugyan kit kevert szarba? Aki amúgy is már önmagát szarba keverte? Huh, jó sokat ártott vele, mind a kérdező hibája..:D

Miért lenne elvárható, hogy a száját tartsa? Majd még ő tartson bástyát egy ilyen önző féregnek, hogy ezután is majd gátlástalanul folytassa ugyanezt a felesége mellett, és tartson fenn így egy olyan családot, ahol mindenkit 0-24 átver, elvéve tőlük egy olyan élet lehetőségét, ahol a feleséget mondjuk egy szerető férj veszi körül, és a gyerekek azt láthatnák hogy az anyjuk boldog és megbecsült. Ez az ember az egész családján átgázolt, és ezt nem a lányon kell leverni azzal, hogy ő elszámolt az igazsággal.

2022. szept. 16. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!