Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kövér nő miért nem vonzó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér nő miért nem vonzó?

Figyelt kérdés
Mire gondolnak a férfiak amikor meglátnak egy kövér nőt? Azért nem vonzó számukra, mert nehezen férnének hozzá? A tulsúly akadályozza őket a szexben? Konkrétan mi a taszító a kövér nőkben? Miért a vékonyak számítanak szépnek?

2022. szept. 15. 15:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
41%

Ízlések és pofonok...

Nekem személy szerint csak a rendkívül kövér nők jönnek be.

Az,hogy ők igénytelenek az hülyeség! Több extra túlsúlyos kedvesem volt,mind ápoltak,tiszták voltak.

2022. szept. 25. 17:25
 22/23 anonim ***** válasza:
68%

Ez hogy jön ahhoz, amit én írtam? Ha zavar, hogy sok pasinak a vékonyak tetszenek, akkor fogyj le. Nem kell ide a tudományos rizsa. És az sem mindegy, hogy valakin 5 kg fognivaló van, vagy 40.

2022. szept. 25. 17:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy "férfiak". Gondolom, mindenki mást gondol, de az is lehet, hogy semmit.

Mire gondolnak a férfiak amikor meglátnak egy kövér nőt?

férfiak: passz.

én: helyes arca van, jó alakja, végre egy nő akivel lehet egy jót enni, milyen jó kövér, tök jó szexi. Kb. ilyesmiket.

Azért nem vonzó számukra, mert nehezen férnének hozzá?

Férfiak: passz,

én: Vonzó. Az, hogy nem férek hozzá, erős túlzás, akkora hasat nem tud egy nő növeszteni, hogy ne lehessen hozzáférni, ha valaki akar.

A túlsúly akadályozza őket a szexben?

Férfiak: passz

én: egy kicsit igen, de amúgy pont ez tetszik is ebben, szóval akadályozzon csak:)

Konkrétan mi a taszító a kövér nőkben?

férfiak: passz

én: ha utálja magát, a testét

Miért a vékonyak számítanak szépnek?

férfiak: passz

én: nem tudom, nekem nem azok számítanak szépnek általában

2023. febr. 11. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!