Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kövér nő miért nem vonzó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér nő miért nem vonzó?

Figyelt kérdés
Mire gondolnak a férfiak amikor meglátnak egy kövér nőt? Azért nem vonzó számukra, mert nehezen férnének hozzá? A tulsúly akadályozza őket a szexben? Konkrétan mi a taszító a kövér nőkben? Miért a vékonyak számítanak szépnek?

2022. szept. 15. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%

Mert sajt.

Ránézel és nem mozgat meg benned semmit.

2022. szept. 15. 16:36
 12/23 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanazért taszítóak, amiért a kövér férfiak.
2022. szept. 15. 17:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt vannak egynéhányan, akiknek pont, hogy ők jönnek be, csak keresni kell a kérdések közt.
2022. szept. 15. 19:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet vonzó pl nekem álmom nő melissa mccarthy vagy kriszti vines.

Viszont én már eléggé el fogadtam hogy nincs esélyem a nőknél.

2022. szept. 15. 19:44
 15/23 anonim ***** válasza:
39%

"Azért nem vonzó számukra, mert nehezen férnének hozzá? A tulsúly akadályozza őket a szexben? Konkrétan mi a taszító a kövér nőkben?"

Szerintem semmi, és amiket feltételezel, sajnos hülyeségek.

Ízlések és pofonok.. a legtöbb embernek a vékony nők jönnek be, mivel a média és a társadalom alájuk adja a lovat.

Ettől függetlenül a kövér nők szerintem (alapvetően) szépek, és jó is velük a szex. Vannak persze hátrányok is, amik velük járnak, de a soványak sem tökéletesek. Én nagyon is szeretem őket.

30/F

2022. szept. 15. 21:21
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Az testtömegindex és a testzsírszázalék nem a média és a társadalom kitalációja.
2022. szept. 15. 21:27
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Előző vagyok. Téged miért zavar az, ha valakinek erre áll fel?

Én sem kritizáltam az elöl deszka, hátul léc lányokat. ;P

Miért kell önjelölt orvosnak és megmondóembernek lenni?

2022. szept. 15. 23:56
 18/23 anonim ***** válasza:
61%
#17 nem a média hatása az, hogy sokaknak a vékonyak tetszenek és nem minden vékony elöl deszka hátul léc. Nem kell végletekben gondolkozni.
2022. szept. 16. 06:36
 19/23 anonim ***** válasza:
36%
18as, ami a "fogást" adja egy nőn, az mind zsír. Aki vékony, azon nagyon kevés van, így se cickó, se popsi nem lesz kerek. Ha hátul kis is gyúrják magukat guggolással, nincs olyan nő, aki izomból melleket(nőieket) tudna építene. Az színtiszta zsír, és kb egy evőkanálnyi mirigyállomány a szoptatáshoz.
2022. szept. 16. 08:46
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Nekem bejönnek a teltebb, kicsit ducibb nők. Ettől függetlenül sajnos a kövérek nagy része azért kövér, mert igyénytelen, nem foglalkozik magával.

Számomra nem a kövérség taszító, azzal nincs bajom. A viselkedéssel, hozzáállással, az élethez van bajom legtöbbször.

2022. szept. 16. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!