Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér nő miért nem vonzó?
Mert sajt.
Ránézel és nem mozgat meg benned semmit.
Lehet vonzó pl nekem álmom nő melissa mccarthy vagy kriszti vines.
Viszont én már eléggé el fogadtam hogy nincs esélyem a nőknél.
"Azért nem vonzó számukra, mert nehezen férnének hozzá? A tulsúly akadályozza őket a szexben? Konkrétan mi a taszító a kövér nőkben?"
Szerintem semmi, és amiket feltételezel, sajnos hülyeségek.
Ízlések és pofonok.. a legtöbb embernek a vékony nők jönnek be, mivel a média és a társadalom alájuk adja a lovat.
Ettől függetlenül a kövér nők szerintem (alapvetően) szépek, és jó is velük a szex. Vannak persze hátrányok is, amik velük járnak, de a soványak sem tökéletesek. Én nagyon is szeretem őket.
30/F
Előző vagyok. Téged miért zavar az, ha valakinek erre áll fel?
Én sem kritizáltam az elöl deszka, hátul léc lányokat. ;P
Miért kell önjelölt orvosnak és megmondóembernek lenni?
Nekem bejönnek a teltebb, kicsit ducibb nők. Ettől függetlenül sajnos a kövérek nagy része azért kövér, mert igyénytelen, nem foglalkozik magával.
Számomra nem a kövérség taszító, azzal nincs bajom. A viselkedéssel, hozzáállással, az élethez van bajom legtöbbször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!