Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érti a pasim, hogy mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érti a pasim, hogy mikor este beszélgetünk és ő közben elalszik, miért nem nyomom ki a telefont.Miért jó nekem hallgatni, hogy alszik?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, de rengeteget beszélgetünk, így este amikor már álmos, hagyom aludni, csak azt szoktam kérni, hogy ne nyomjuk ki, maradjon velem.

Nem nagyon érti, hogy mi ebben a jó.

Ti értitek, vagy én vagyok gyogyós?

2022. szept. 15. 08:10
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen 🙂
2022. szept. 16. 11:02
 32/34 anonim ***** válasza:
Mit?
2022. szept. 16. 11:15
 33/34 A kérdező kommentje:
a válaszokat
2022. szept. 16. 12:51
 34/34 anonim ***** válasza:
Tuti nem tartanám egész éjjel a fejem mellett a mobilomat, ráadásul hívásban tartva jesszus. Nem vagyok egy konteós, de elég sok huzavona és kísérletezés megy még mindig amiatt, hogy mennyire káros lehet a mobilok sugárzása. Te meg éjjel édes deden a fejedhez teszed álmodban... Találkozz többet a pároddal, nem igaz, hogy nem tudjátok megoldani ehelyett, ha ennyire függsz tőle, miért nem éltek együtt?
2022. szept. 16. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!