Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van azzal hogy az elso randin azt akarom hogy ide jojjon a faluba este es csak beszelgessunk a kocsiba, esetleg setaljunk egyet?
Ő 28 eves en 23
Reg ota beszelunk szeretnenk mar talalkozni.
Viszont en azt akarom hogy elso talin eljojjon ide a faluba ahol lakok, en beszallok es beszelgetunk.. tudom gyerekes de en munkan kivul sehova nem jarok es ki kell szöknom hozza...eloszor en csak a faluba mernek kiszokni ejszaka 1-2 ora fele, utana ha erzem hogy tenyleg kellek neki akkor valahogy megoldanam hogy tudjunk talalkozni a varosban, mert nyilvan nem ugy akarok vele talalkozgatni hogy lejon mindig a faluba es ulunk a kocsiba.
Tudom hogy nem fog nyomulni attol nem felek, viszont felek nem fog e gaznak gondolni hogy igy akarok talalkozni vele
Elmondjam neki igy a dolgokat ahogy most leirtam es akkor talan nem fog gaznak gondolni?
Baj van ezzel?
40 percre lakik tolem
Ejszaka 1-2orakkor ide erne fel ora alatt. Szoval nem lakik messze
23 évesen ki elől kell kiszöknöd?
Miért nem vállalható a szüleid (veled együtt lakók) előtt, hogy párodat keresed, ismerkedsz?
Bocs, de ilyen nővel én se ismerkednék. És nem mennék éjjel 1-re sehova randevúra.
Ha nagyon kell neki a pnci, akkor nem fogja érdekelni. Amire van esély manapság.
Normális ember menekülne.
Nagyon gáz. Okkal feltételezheti, hogy tilosban jársz, akár azt is hogy nem vagy független, és a kocsiban akarsz szexelni vele.
Ha máskor meg tudod oldani, hogy normális helyen találkozol vele, akkor elsőre miért nem?
már bocs de első randin kocsiban csinálni bármit is bárkinek azt jelenti h dugtok, és nem beszélgettek... és ha majd a kocsiban ott lesztek ne lepődj meg ha rád fog mászni és azon se h zabos lesz mikor mondod neki h csak beszélgessünk
amugy ilyen idősen miért is van erre mind szükség? felnőtt vagy munka után amikor ráérsz találkoztok elmentek ide v oda sétáltok dumáltok beültök valahova stb, miért kéne pont miattad éjszaka közepén találkozni miközben lehet ő dolgozik másnak és te is, a legnagyobb butaság a világon miközben szabad az egész du meg este
Szerintem ő is dolgozik, és pont nem arra vágyik hpgy hajnal 1kor kocsikázzon 2x 40 percet azért hogy a falu szélén üljetek a kocsiban mint 2 f4sz és beszélgessetek. Utána meg menjen kipihenten dolgozni.
Amúgy ismertem ilyen pasit. Neki is szöknie kellett volna otthonról, mert az anyja nem engedte randizni. Ha elment munka után mondjuk pizzázni, akkor hívásokkal bombázta/elment megkeresni. Nem lehettek barátai. Szintén az volt a randi ötlete hogy üljünk a pusztában hajnali 2kor, beszélgessünk. Kösz nem... Gondolom itt is valami hasonló belterjes családi viszony lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!