Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj van azzal hogy az elso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van azzal hogy az elso randin azt akarom hogy ide jojjon a faluba este es csak beszelgessunk a kocsiba, esetleg setaljunk egyet?

Figyelt kérdés

Ő 28 eves en 23

Reg ota beszelunk szeretnenk mar talalkozni.

Viszont en azt akarom hogy elso talin eljojjon ide a faluba ahol lakok, en beszallok es beszelgetunk.. tudom gyerekes de en munkan kivul sehova nem jarok es ki kell szöknom hozza...eloszor en csak a faluba mernek kiszokni ejszaka 1-2 ora fele, utana ha erzem hogy tenyleg kellek neki akkor valahogy megoldanam hogy tudjunk talalkozni a varosban, mert nyilvan nem ugy akarok vele talalkozgatni hogy lejon mindig a faluba es ulunk a kocsiba.

Tudom hogy nem fog nyomulni attol nem felek, viszont felek nem fog e gaznak gondolni hogy igy akarok talalkozni vele

Elmondjam neki igy a dolgokat ahogy most leirtam es akkor talan nem fog gaznak gondolni?

Baj van ezzel?

2022. máj. 30. 01:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hm...koszonom
2022. máj. 30. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Több baj is van ezzel.

Az marha gáz, ha valaki 23 évesen ennyire függ másoktól, hogy f...ik attól, hogy kimenjen a betonútra / városból, hogy még ha a szülei vissza is akarják tartani, annyira nincs benne semmi önállóság, hogy azt mondja, "nem". Egy 28 éves férfi nem egy agyilag gyerek embert szeretne maga mellé, hanem egy érett felnőtt nőt, főleg ha még arra sem vagy hajlabdó, hogy őszinte legyél vele, ha vmitől félsz.

A másik... azért legtöbbször az "autóban beszélgetünk" az célzás arra, hogy "én csak b...ni akarok", akkor is, ha nő mondja, akkor is, ha férfi. Ha nem akarod, hogy egyéjszakás ürítőedénynek nézzen, nem ez a legjobb módja.

2022. máj. 30. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!