Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érti a pasim, hogy mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érti a pasim, hogy mikor este beszélgetünk és ő közben elalszik, miért nem nyomom ki a telefont.Miért jó nekem hallgatni, hogy alszik?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, de rengeteget beszélgetünk, így este amikor már álmos, hagyom aludni, csak azt szoktam kérni, hogy ne nyomjuk ki, maradjon velem.

Nem nagyon érti, hogy mi ebben a jó.

Ti értitek, vagy én vagyok gyogyós?

2022. szept. 15. 08:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a párom, nem tudunk sokszor együtt lenni, mert külföldön dolgozik. Minden este video chatelünk, de az hogy egész éjjel menjen a video nekem sok lenne.
2022. szept. 15. 08:36
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
Ez így egyszer még olyan fellengzősen romantikus gesztus... de kötelezően már uncsi és lábtörlős játszma lenne, hogy én jobban szeretlek, mert "nélküled még aludni sem tudok!".
2022. szept. 15. 08:37
 13/34 A kérdező kommentje:

azt azért tegyük hozzá, hogy 2 óra múlva minden hívás megszakad, tehát előfordul, hogy ez csak plusz fél óra. nem egész éjjel van.

érdekes, hogy van aki azt gondolja, hogy azért beszélünk ennyit, mert csak én akarom

2022. szept. 15. 08:43
 14/34 anonim ***** válasza:
87%
:D Hát ha elalszik közben, akkor ő nem akarhatja! :D
2022. szept. 15. 08:59
 15/34 anonim ***** válasza:
69%
#9 nem, de nem is gyogyós pasikkal szoktam ismerkedni🤣
2022. szept. 15. 09:02
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
A vodafone kedveli és nem gyogyós a pasi.
2022. szept. 15. 09:18
 17/34 anonim ***** válasza:
79%
Max egyszer még aranyos, de már akkor is furcsán néznék. Egyébként meg nem telefonálgatnék órákat. Ott nincs semmi élete, ahol éppen van?
2022. szept. 15. 10:13
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hát.
2022. szept. 15. 10:15
 19/34 anonim ***** válasza:
88%

Ismerek ilyet, de ő egy kontroll mániás phasz is egyben, ő is emiatt csinálta, mint a kérdező. Akkor kezdődtek a gondok, amikor összeköltözött a nőjével, egyszer be is zárta egész napra a nőt a lakásba és a telóját is elvette.

Ha neked úgy tetszik, ez a férfi gondolkodás szerinted?

2022. szept. 15. 10:24
 20/34 A kérdező kommentje:

17 este 8-10 óra körül miért nem élet, ha beszélgetsz, miközben esetleg együtt olvasol valamiről, vagy néztek valamit, esetleg felmerült olyan téma, amiről lehet beszélgetni?

vagy szerinted mi az élet?

2022. szept. 15. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!