Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők számára mi vonzó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők számára mi vonzó egy férfiban, csak látásból?

Figyelt kérdés

Avagy ha jó férfi alap vagyok, akkor hogyan legyek vonzó a nők számára már csak megjelenésemben is?

Jó, persze kinek mi... de pl a kisugárzásomon hogyan javíthatok?

Külsőre rendben vagyok. Persze nem vagyok kigyúrt félisten, de járok edzeni, és magas, széles váll, borosta, stb... ezen könnyű javítani, meg nem ezzel a résszel van gond szerintem, hanem hogy egyszerűen átlátnak rajtam. Kisugárzásban nem látom át mi a jó, nem látom magamat.

2022. szept. 11. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

"de pl a kisugárzásomon hogyan javíthatok"

Sehogy, ez a nők bullshit joker kártyája, hogy ne kelljen téged lerondázni direktben. Ugyanaz, mint általános iskolában az "aranyos" jelző volt. Értsd ronda vagy, de legalább nem sok vizet zavarsz.

"Külsőre rendben vagyok."

Nem vagy különben tetszenél a nőknek.

Szívesen.

2022. szept. 11. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Ha sok nőnek akarsz tetszeni akkor nehéz dolgod lesz annak a rengeteg igénynek megfelelni.

inkább keress egyet akinek tetszeni akarsz.. az csak 1 igény, könnyebb megugrani.

2022. szept. 11. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Amit megtehetsz:

- Testtartás: húzd ki magad! Próbálj meg magabiztosnak tűnni! Elég kiábrándító ha egy férfi úgy áll, mint Alekosz...

- Öltözködés: legyél sportos, elegáns, laza, mind1, de látszódjon, hogy odafigyelsz az öltözékedre, ne legyél slampos!

- Ápoltság: gondolom ez alap a higiénia, de egy jó parfüm, dezodor csodákra képes! Mi nők nagyon szeretjük a férfi parfümöket. Nagyon vonzó egy jó illatú férfi.

- Humor, figyelmesség: mindkettő fontos. Látszódjon, hogy érdekel téged miről beszél egy nő. Nem csak.. jól van mondjad... blabla... mikor lesz már valami?

- Frizura, szakáll, borosta: találd meg mi áll neked jól. Sokat tud dobni a megjelenéseden.

Ennyi jutott eszembe hirtelen. Sok sikert! :) 29/N

2022. szept. 11. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

Férfiként mondom, hogy 3-as válasza tökéletesen fedi a valóságot.

Nem kell piedesztálra emelni a nőket, ők is mezei emberek, mint te, a saját boldogságukat keresik több-kevesebb sikerrel.

A testtartás és az önbizalom azonban kulcselem. Javaslom, hogy ennek elsajátításához tudatosan keress számodra mnagyon nem vonzó lányokat, hódítsd meg őket, mintha vonzó, kívánt nők volnának, és mindjárt meglesz minden, amit tudnod kell: mit kell mondani, mikor, hogyan, milyen lesz a pozitív fogadtatás.

A humor és a jó hallgatóság ugyancsak kulcskérdés. Hagyd beszélni a nőt és mutasd ki az érdeklődésedet azzal, hogy rendre visszakérdezel az ő érzéseire, véleményére azzal kapcsolatban, amiről épp pofázik.

Ne feledd, hogy a nők csak kiönteni akarják a lelküket, nem pedig megoldást várnak. Mutatkozz megértőnek, együttérzőnek.

Végezetül pedig hadd említsek egy amerikai mondást: "Anyting, that is not a hell yeah, is a hell no!"

Ez a nők párválasztására fokozottan igaz. Ha egy csaj számára kérdés, hogy elmenjen-e veled, dugjon-e veled, szájába vegyen-e, le is nyelje esetleg, hagy a pichába, mert időpazarlás.

Tudom, hogy xarul hangzik, amit mondok, de így van, tapasztalatból mondom.

Igenis van az a nő, aki kérdés nélkül fel akar falni, magában akar tudni. Őt kell megkeresned, megtalálnod, megszerezned, nem pedig egy random nőt kell rábírnod, hogy ezt imitálja számodra...

Good luck mate!

2022. szept. 11. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 Nagyon jókat írt.

Az öltözködéssel, stílussal kapcsolatban még eszembe jutott valami.Olyan stílusú nőknek fogsz tetszeni, amilyen te magad is vagy.Írok pár kisarkított példát, de így érthetőbb lesz.

Ha pl. egy bakancsos punk vagy, akkor valószínűleg ugyanilyen stílusú nőknek leszel szimpatikus.Ha laza, sportos stílusod van, akkor a laza, sportos nőknek leszel te a zsánere.Ha csinosabb, inges-bőrcipős stílusod van, akkor szintén a dekoratív, kiöltözött nőket fogod vonzani.

Nem azt mondom, hogy erőltess magadra olyan stílust, ami nem illik hozzád.

Csak mondjuk egy alapvetően laza, sportos stílusú férfiként hiába tetszenek a nagyon igényes, nagyon elegáns stílusú nők, nem feltétlen lesz sikered a köreikben.

Azért ésszerű határokon belül, harmonizálva a saját stílusoddal, érdemes ahhoz alakítani a külsőd, amilyen nőket szeretnél megcélozni.

2022. szept. 11. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
4%
Magas termet, dús, barna vagy fekete haj, szakáll vagy borosta, kék szem, lapátáll, kigyúrt és szőrtelen test, nagy szerszám.
2022. szept. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!