Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, gáz hogy 26 éves szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, gáz hogy 26 éves szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, hogy annak érzem és sokszor visszafog amikor udvarolok valakinek. Elég sokáig antiszociális voltam aztán jött a vírus és úgy alakult senkivel sem tudtam randizni.
2022. szept. 11. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem gáz.
2022. szept. 11. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 voltam, és sose éreztem a későbbiekben semmi hátrányát, sőt végül be is hoztam a lemaradást, pedig alapvetően befelé forduló típus voltam mindig is.
2022. szept. 11. 13:35
 3/12 BohócKolbász ***** válasza:
79%
Nem lenne egyszerűbb elmenni egy cuki prostihoz? Te is bekajáltad azt a maszlagot hogy majd eljön az igazi. Pedig marhára nem jön. Senkihez sem jön. Tenni kell azért hogy legyen valakid. Nőknek is tennie kell, max. nekik kevesebbet. De akkor is jobb ha megjegyzed hogy befektetés nélkül nincs nyereség. Mindennek van értéke. Fizikailag bánt a dolog ugye? Akkor elmész egy prostihoz és segít. Tudod milyen punciban lenni, nyalni, dugni. Megtanulsz pár pózt pár trükköt. Vannak akik vállalják ezt is. Ettőlfogva már újat nem mutat neked. De ennél többet nem kell neked sem keresned nála. Onnantól már mehet a csajozás mert tudod mire számíts. Nem stresszelsz, tudod mit kell tenned. Prosti után feküdj az önismeretre, nem angyalok a nők sem, nyugodtan vigyorogva elküldheted őket a francba, csak mosolyogj közben és érteni fogják a poént.
2022. szept. 11. 13:46
 4/12 anonim válasza:
64%
Egyátalán nem az ;)
2022. szept. 11. 14:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De egyszerűbb lenne, de nem szeretnék, mert az az önbecsülésemnek meg az önbizalmamnak biztos nem tenne jót.
2022. szept. 11. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyobb, hogy hetente 3X megkérded itt.
2022. szept. 11. 14:47
 7/12 tamsin540 ***** válasza:
39%

3-as értek egyet. Egy nő itt elmondhatja, hogy nem gáz és hogy várj az igazira, de a valóság teljesen más. Ha nem sikerül csak rövidtávra szerezni egy partnert; akkor tényleg jobban jársz, ha elmész egy prostihoz.

A fejedben piedesztálra emeled a nőket, pedig ők nem az égből leszállt angyalok. Ők is esznek, isznak, finganak stb + havonta véreznek. A szépek és a csúnya nők is.

Az önbizalmadnak az tenne jót, ha egy olyan lányhoz tudnál befizetni, aki tényleg tudna veled foglalkozni. Többé már nem kell majd prostihoz járnod, mert lesz önbizalmad, mivel ismered a női testet.

De persze a legjobb az lenne, ha nem prostihoz mennél, hanem szerelemből vesztenéd el. Csakhogy egy 18 éves szűz srác nem ugyanaz, mint egy 26 éves szűz kolléga. Igenis ciki ennyi évesen szűz lenni. Eltitkolni pedig nem érdemes, mert kiderül minden szex közben.

2022. szept. 11. 15:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Eddig 25 voltál. Boldog születésnapot :)
2022. szept. 11. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:
És most már nem vagy "antiszociális", kérdező?
2022. szept. 11. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, ha nem vagy béna. Bátyám is soká vesztette el pedig sosem volt egy ilyen pl osztály lúzere alkat. Nekem komoly kapcsolatban sokkal inkább bejön a kevés partner mint amikor a fél város már megvolt aztán mindenhol exekbe futunk.
2022. szept. 11. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!