Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 29 évesen mindenről le vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen mindenről le vagyok maradva?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek már 1 és fél éve, de nem élek együtt a párommal. Pedig én is vágynék arra, ami más nőknek csak úgy megadatik, eljegyzés, házasság.

30 évesen pedig már cikinek érzem ezt, mert más velem hasonló- vagy egykorú már rég házasságban él, meg gyerekeik is vannak.

Sokszor belegondolok abba, hogy milyen szép dolog egy esküvő, milyen jó dolog, mikor a férfi annyira szeret, meg biztos benned, hogy veled szeretné az életét összekötni, meg hogy onnantól kezdve a férjed nevét viseled, mert összetartoztok, szerintem ezek mind csodálatos dolgok.

Meg ha már házasok vagytok, meg vannak gyerekek, kevésbé jut eszébe a férfinak is otthagyni.

Látom az exem példáját is, házasságban nem csinál semmit, míg engem meg többször is otthagyott, a feleségével nem váltak el.

2022. szept. 11. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Jajj istenem....ezeket a marhaságokat honnan veszitek?

Pár női magazinból, vagy gyakorikerdesekről, facebook csoportokból???

Jajj 30 leszek , 30-as vagyok mindennek vége...nincs normális pasi se nő, jajj esküvő házasság...

Semmivel nem vagy elkésve.

Egy dolog van csak! Nem akar minden férfi és nő sem házasodni és gyereket csinálni.

Vannak emberek akik le tudnak élni egy életet házasság és gyerek nélkül.

2022. szept. 11. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy lemaradva semmivel, csak nem a fosban kellene cellázni.

Anyám 56 évesen házasodott újra. Nem kell ehhez szuperképesség, csak ki kell lépni abból, amivel nem vagy elégedett és nem változik.

2022. szept. 11. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy. Én is megkértem a barátnőm kezét, igent mondott és nem is akar hozzám jönni mint kiderült. Szóval másoknak hiába "adatik" meg, nem látod mennyire boldogok.
2022. szept. 11. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!