Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy nő folyamatosan mutogatja magát, és mindenről képet tesz fel a facebookra magáról?

Figyelt kérdés
A nőnek már rengeteg kapcsolata volt 25 évesen. Mindent megkapott az életben, egy elkényeztett liba. Csak játszik a férfiakkal mert tudja magáról hogy nagyon szép, viszont buta. Még az egyetemről is kirúgták.

2022. máj. 27. 22:58
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Lehet ez önbizalom hiánya miatt? Mert tudja hogy buta, de a külsejével mindent el tud érni?
2022. máj. 27. 22:59
 2/14 A kérdező kommentje:
A régi csoporttársai már tudományos területen dolgoznak keményen megszerzett tanulással míg ő fiúzott és bulizott, a szülei mindent engedtek neki
2022. máj. 27. 23:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem irigy vagyok mert én nem vagyok modell külselű, viszont mindig a tanulással munkával értem el azt amim van.
2022. máj. 27. 23:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is inkább ribbcosan kellene viselkednem, és megváltoztatnom a külsőm? Én vele ellentétben viszont boldog házasságban élek, de nem vagyunk gazdagok, kemény munkával keressük meg a pénzünket. Viszont mi nem tudunk drága nyaralásokat megengedni mint ő...kint dolgozik műkörmösként ês többet keres mint egy orvos itthon
2022. máj. 27. 23:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért ne, ha ezzel akar kitűnni? Ezt a kérdést komolyan egy felnőtt, boldog, házas nő tette ki?

Igen, te is lehetsz ribi, és külföldön műkörmös, kérdés, hogy ez téged boldoggá tenne -e!

2022. máj. 27. 23:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jo, napi kamu kerdes, majdnem benyaltam.
2022. máj. 27. 23:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu , miért foglalkozol ennyire az èletèvel?
2022. máj. 27. 23:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Gondolom így próbálja vonzóvá tenni magát, hiszen a felrakott dolgok általában úgyis az egyének legszebb arcát próbálják tükrözni.
2022. máj. 28. 00:32
 9/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Ha igaz: Gondolom sugardaddy-t keres.
2022. máj. 28. 01:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Tényleg igaz. Sajnos nekünk dolgozó, munkába járós, stresszes és napi pénzügyi gondokkal járó életünk van. Ahogy a többségnél is így vagy úgy. Ez a lény pedig a szájfeltöltött szêtsminkelt vigyori arcát mutatja ahogy itt ott nyaral a világban, koktélt iszik és drága dolgokat vesz magának és látszólag mindene megvan. Az a célja hogy mindenki öt irigyelje.
2022. máj. 28. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!