Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! A tomboló infláció és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A tomboló infláció és elszálló rezsiárak mellett is elvárjátok ugyanazt az életszínvonalat a pasitól mint előtte?

Figyelt kérdés
TEhát ugyanannyit hordjon étterembe, bárokba, szórakozni, nyaralni, stb.?
2022. szept. 10. 09:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Mivel nagy az infláció, így az eddigi minn. 500.000-1.000.000 Ft.-os fizu helyett alaphangon mostmár 2.000.001 Ft.-tot kérek, hogy keressen a pasi.
2022. szept. 10. 10:55
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

9

Ribinfláciö 😂

2022. szept. 10. 10:56
 13/21 anonim ***** válasza:
8%

Nem várnak el semmit sem a mai nők, mert ma egy nő úgy is meg tud élni, hogy nem csinál semmit!

Amelyikben van egy kis tartás az elmegy valami semmitmondó kamumunkát végezni amivel sem a társadalomnak nem hajt hasznot, sem GDP-t nem termel.

(aktatologatás, telefonálgatás, e-mailezés, műköröm építés, személyi edzés, jóga/pilates oktatás, életmód tanácsadás, zseton osztogatás a szolárium stúdióban)

Amelyik viszont még ezekhez is lusta, az előveszi a testét, és szépen megél abból.(Csinál egy onlyfans profilt, eladja a pucér képeit, vagy maszturbálós videóit, és a használt bugyijait, vagy rettentő hasznos tartalmakat gyárt a youtube-ra kidobott seggel meg csöcsökkel, keres magának egy támogatót, vagy egyszerűen csak hozzámegy egy gazdag faszihoz, és státuszszimbólummá válik.)

Ezzel nagyjából le is írtam a mai nők kb. 80%-át.

A maradék 20% nagyobbik része azok, akik valami tényleg hasznos munkát végeznek(pedagógusok, ápolók, óvónők, stb.) Na ők azok akiknek valóban szükségük lenne anyagi támogatásra, de nekik meg az erkölcseik nem engedik.

És a 20%-ból marad 1-2%, akik tényleg okos, rátermett nők, és önereőből elértek valami tényleg elismerésre méltó dolgot.(felső vezetők lettek, önálló orvosi, vagy ügyvédi praxist hoztak létre, stb.)

2022. szept. 10. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Virágzik a szexkapcsolatosok piaca :D
2022. szept. 10. 11:16
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
13as, megneznem azt a fonokot aki ugy fogadja a vendeget hogy :varjon itt mig csinalok egy kavet maganak, mondja lassabban mert kozbe jegyzetelek, itt alljunk meg mert meg kell keresnem a kapcsolodo aktat, 10 perc es jovok.
2022. szept. 10. 11:29
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
Nálam a szemèlyi edző hasznosabb mint egy óvónő.
2022. szept. 10. 11:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Ugyis ezt akarjátok hallani.

N 30

2022. szept. 10. 11:54
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Igen. Az infláció meg annyira tombol, mimt amennyire a Soros-terv megvalósult. Kormányfogás. Akinek meg pár száz forintos áremelkedés már a világvége az ne a háborút okolja hanem gondolkodjon el az életén és keressen rendes munkát.
2022. szept. 10. 12:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel nagyjából le is írtam a mai nők kb. 80%-át."

"És a 20%-ból marad 1-2%, akik tényleg okos, rátermett nők, ....

Érdekes lenne tudni, hogy milyen közegben élsz, ha valóban ezt látod megad körül.

Mert én nagyon mást tapasztalok egy nem éppen kicsi merítésből.

2022. szept. 10. 22:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Én infláció előtt sem vártam el azt, hogy a férfi vigyen ide-oda és pénzeljen. Szeretek utazni járni, színházba, szórakozni, de a saját részemet mindig fizettem, sőt néha a páromét is. Az életszínvonalamból nem szívesen adok le nagyon más kedvéért - ha ő nm tud / akar ebben részt venni, akkor legalább ne tiltson. Ill. ami még fontos: magát el tudja tartani tartósan (ne pumpolja családtagjait és engem sem pár hónapnál tovább, ki, ha bizonyíthatóan tartósan súlyos beteg).
2022. szept. 13. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!