Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk akiknek nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk akiknek nagyon sok szeretetre lenne szüksége fizetnétek ezért?

Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert abban nincs sikerélmény. Pedig igen nagy szükségem lenne rá, írom ezt úgy.
2022. szept. 9. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni nem lehet pénzért.
2022. szept. 9. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha őszintén gondolok arra, hogy bár ilyen egyszerű lenne. Persze nem mindig, de néha lehetne, mert olykor tényleg nincs senki aki szeressen. Ezzel szerintem sokan tudnak azonosulni olykor-olykor. De azaz igazság, hogy a szeretet az egyik olyan dolog amit nem nagyon tudsz megvenni. Legalábbis az őszintét nem. Így nem látom értelmét a dolognak. Legalábbis ebben a világban nem.
2022. szept. 9. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy fizettem, de nem szerelem "csak" szexért. F
2022. szept. 9. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
El kell fogadni, hogy olyan, hogy "szeretet", nem létezik. Szomorú belegondolni, de ez van. Az amit annak nevezünk sem több, mint mondjuk szülői gondoskodás, erős nemi vágy, sorsközösség egyes ismerőseinkkel, saját lelkivilágunknak való megfelelési hajlam, de nem "szeretet".
2022. szept. 9. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, nincs értelme. Kiégtem ebből az egészből. Ha meg még fiatal idealista lennék, akkor hinnék abban, hogy majd minden jönni fog magától.
2022. szept. 10. 00:58
 7/9 anonim ***** válasza:
#5: ez tipikusan az "én nem találkoztam vele, tehát nem létezik" álláspont.
2022. szept. 10. 01:21
 8/9 anonim ***** válasza:

7.

Ilyen erővel higgyél Istenben (ufókban, gyíkemberekben, gárdafantomban stb.) is, mert "biztos van, mer'... csak!"

De milyen bizonyíték van a létezésére? Amit szeretnek nevezünk az általában más-más érzések sokasága, amire az eredeti (logikus) megnevezést kínos volna mondani. A végén kiderülne, hogy az élet csak "annyi-amennyi", és nincsenek tündérmesék, csak a kőkemény realitás, hideg logika. De ez persze depressziót okoz (én már csak tudom...), és a többség inkább él valami képzeletvilágban, ahol megfoghatatlan fogalmak uralkodnak.

Amelyeket ráadásul az egyén is gyorsan átértelmez, szükség esetén. Kényelmes megoldás! Lásd a sok "nagyszerelmest", akik egyik nap, még "hű-meg-ha" szeretik egymást, aztán utána megölnék egymást, ha lehetne, mert "már nem szeretem!!!" - nagy szerelem lehetett előtte is. A nagypapa aki meglopja az unokáját, a nagymamát megkéselő drogos, a szomszédokat direkt szopató öregasszony, az állandóan a panaszkönyvbe írogató rohadék, a másik embert heccből félholtra verő romák mind-mind a nagy szeretet eredményei.

Megint mások csak félnek - már-már fóbiásan - a magánytól, a csendtől, az ürességtől. Inkább beszopnak bármit másoktól "a szeretet nevibe", csak a magányt ne. És ők is a legnagyobb szeretetharcosok, akiknél már presztízsvesztés volna beismerni, hogy az nem szeretet volt, hanem szolgai megalázkodás (időnként mártírkodás). Fő típusa az elnyomott feleség ("minden nap elver a férjem, de hát mégiscsak szeretem!!!") vagy a gyerekeit még idős korukban is elkényeztető anyuka/nagymama ("Én mindent értetek tettem!!!")

Persze érthető, hogy amikor az embernek éppen minden összejött és kényelmes, akkor azt az érzést szeretetnek titulálja. Hibásan szeretetnek nevezik ki az olyan érzéseket, mint: nosztalgia, sorsközösség, erős kölcsönös nemi vágy, közös rettegés a magánytól, szülői gondoskodás, plátói szerelem, kényelem és elégettség, a külvilág számára tett elvárások teljesítése és a kapott elismerés iránti kellemes érzés pl. adakozás vagy ételosztás közben ("Én szeretem a közösségem!" - nagy szart, csak elakarod érni ezt az érzést, mert olyan, mint az eufória, ráadásul az idő is megy vele, magányos sem vagy addig, lehet mellet döngetni és úgy érzed addig is, hogy fontos ember vagy, pedig nem)

2022. szept. 10. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem.Nem vagyok férfi szeretetkrva
2022. szept. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!