Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet segíteni valakin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet segíteni valakin, aki önbizalomhiányos/ szorongó?

Figyelt kérdés

Szeretnék segíteni valakinek, aki fontos nekem, hogy több önbizalma legyen. Amikor velem van, akkor is látszik, hogy nem teljesen tudja elengedni magát. Mivel tudnék neki segíteni? Szeretném, hogy jobban érezze magát.

Egy intelligens, tehetséges emberről van szó, aki sokszor kritikus. De szerintem saját magával a legkritikusabb. Azzal segíteném, ha őszintén dícsérem?

2022. szept. 9. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
5 - Ha én szerzek neki valakit, attól még nem lesz önbizalma, és még meg is haragszik rám, ha valami nem stimmel közöttük.
2022. szept. 9. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem úgy szerzel neki valakit, hogy odadobod elé, hogy tessék ő mostantól a párod, hanem segítesz neki összeszedni valakit.

És amúgy de, ha azért nincs önbizalma, mert nem sikerült párt találnia, és talál párt akkor lesz önbizalma 😂😂

2022. szept. 9. 18:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem azért nincs neki, mert nem tud párt találni. Igazából mindig van valakije, de nem mind komoly, szóval szerintem a férfi önbizalmát próbálhatja vele erősíteni. Lehet, hogy ez az eredete, de úgy egyébként is kritikus magával sok területen.
2022. szept. 9. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem is feltétlen a párkeresésre gondoltam, csak azt hoztam példának. Lehet a testével nem elégedett, karrierjével, akármivel. Mi csak találgathatunk így névtelenül.
2022. szept. 9. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!