Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt csinálni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezt csinálni ?

Figyelt kérdés
Akkora arca,egója van mint a ház ...mivel ő kint él és dolgozik,3 hetet van kint ,2-t itthon ... így aztán mindenre van pénze amire akarja viszont ...én is éltem kint nem keveset de ezt a rongyrázást nem műveltem mint ő vagy más ... mire jó ez ??? Mindenki le van nézve ,ő-ők a valakik ... ??! N30
2022. szept. 9. 10:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Férfi 36 .... én is kint éltem sokáig és ugyan úgy éltem mint te !!! De amint haza jöttem látom másnál is ,mintha valami vezérigazgató lenne ... de kint meg takarít vagy mosogat ...nemsajnálom tőlük de nem értem
2022. szept. 9. 11:29
 12/15 anonim ***** válasza:

A belül tátongó űrt hangzavarral, és zajjal tölti fel.

Akarsz tőle valamit? Pl vonzó férfi számodra, vagy a megértésen túl mi motiválja a kiírt kérdésed? #10

2022. szept. 9. 11:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Talán csak az tör fel belőle, hogy külföldön ő volt a “kisember” aki mosogat, meg ablakot pucol. Na de most már “itthon” vagyok, ahol én vagyok az “Úr”. #10
2022. szept. 9. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez is amagyar mentalitás része.
2022. szept. 9. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Legalább fejtenéd ki rendesen hogy kiről van szó és milyen kapcsolatban vagytok...
2022. szept. 9. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!