Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt öltöztem gyerekkori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt öltöztem gyerekkori barátommal, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Röviden rólunk:

Együtt kezdtük a gimnáziumot, még 2009-ben. 2 év kihagyással szinte napi kapcsolatban állunk, nagyon értjük egymás humorát, amikor csak tehetjük mindig együtt vagyunk. Együtt jártunk el vásárolni, moziba, enni stb... Szóval rengeteg időt töltünk együtt. Elmondhatom, hogy a legjobb barátok vagyunk egymásnak.

Ő egy kicsit magának valóbb, mindig elmondja, hogy rajtam kívül csak egy barátja van, és hát ez igaz is, pedig könnyen szót ért idegenekkel, de valahogy mégsem szimpatikus neki más rajtunk kívül...

Úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk motorra a jogosítványt, és eljárunk majd motorozni. Még a rutin vizsga előtt állunk, és mondanom sem kell, hogy oktatásra is együtt járunk. Elvitt autóval és együtt mentünk öltözni is, ekkor még nem is volt semmi "baj", mert fehérneműben rengetegszer láttuk már egymást. Oktatás után viszont lekapta az alsóját is, mert beleizzadt

Nyilván láttam már korábban is, hogy nagy csomaggal jár, de teljesen ledöbbentem, mikor megláttam a csomagot csomagolóanyag nélkül, nem akartam megnézni, de nem bírtam nem nézni...

Korábbi partnereimnek erektált állapotban nem volt ekkora...

Eddig valahogy sosem úgy néztem rá, mint társ, csak mint barát.

De most a férfit látom benne, megváltozott ahogy gondolok rá, ahogy nézek rá...

Mi tévő lehetnék? Szerintetek felhozzam a témát? Vagy ezzel tönkretehetem a bizalmát felém? Ezzel gyakorlatilag el is veszíthetem a legjobb barátom?

2022. szept. 8. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Köss csomót a farkadra!

Szerintem trollkodás, most komolyan. Ki az a hülye, aki ezen minden előzmény nélkül, 10+ éves kapcsolatban, csak azért, mert nagy farkat képzel ráindul a barátjára.

Azt érteném, ha 10+ éve vágy van, de ez ezek szerint nincs, és ócska trollkodás, úgy is, hogy hetero vagyok.

2022. szept. 8. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ez a kérdés kamu, de komolyan egyikőtökkel sem volt még olyan, hogy megláttatok valakiben valamit (külső - belső tulajdonság), amit addig nem vettetek észre, vagy csak nem volt fontos, aztán hirtelen KATT, már tök máshogy tekintettetek a másikra? Velem már volt ilyen (igaz kevésbé felszínes okból), el tudom képzelni, hogy ha valakit kifejezetten izgatnak a nagy farkak, akkor így reagáljon.

Ettől függetlenül (mivel ez egy felszínes dolog, egy - remélhetőleg? - múló érzés), én nem próbálkoznék be egy barátomnál. Elmondani neki, csak azért, hogy ne titkold... hááát, kétes. Te ismered őt. Lehet le se szarná, lehet kellene neki kicsi idő, míg megemészti, de lehet éket verne közétek, mert mindig azt figyelné, vajon úgy nézel-e rá, vagy te éreznéd azt, hogy úgy figyel, és kellemetlen lenne.

Ő hetero? Mennyire nyitott a másságra, mennyire liberális ilyen téren a gondolkodása?

2022. szept. 9. 00:18
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
B-u-z-i-t-r-o-l-l.
2022. szept. 9. 06:59
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Szóval a pöcsméretétől lett egyből férfi. Hát... nekem is átlag feletti, de akinek ettől vagyok férfi, azzal soha nem jönnék össze, de még barátként is hatalmasat csalódnék benne.
2022. szept. 9. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:

14: Nem tudom miért pontoztak le, egyetértek. Nekem is nagyobb... de nem ettől akarnék férfi lenne a szeretett nő szemében, hanem pl. karakter...

Amúgy esti mese szagú sztori.

2023. szept. 27. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Én azt mondom a régi kapcsolatokat fel kell melegíteni, akár habos, akár kendermagos.
2023. szept. 29. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!