Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt öltöztem gyerekkori barátommal, mi tévő legyek?
Röviden rólunk:
Együtt kezdtük a gimnáziumot, még 2009-ben. 2 év kihagyással szinte napi kapcsolatban állunk, nagyon értjük egymás humorát, amikor csak tehetjük mindig együtt vagyunk. Együtt jártunk el vásárolni, moziba, enni stb... Szóval rengeteg időt töltünk együtt. Elmondhatom, hogy a legjobb barátok vagyunk egymásnak.
Ő egy kicsit magának valóbb, mindig elmondja, hogy rajtam kívül csak egy barátja van, és hát ez igaz is, pedig könnyen szót ért idegenekkel, de valahogy mégsem szimpatikus neki más rajtunk kívül...
Úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk motorra a jogosítványt, és eljárunk majd motorozni. Még a rutin vizsga előtt állunk, és mondanom sem kell, hogy oktatásra is együtt járunk. Elvitt autóval és együtt mentünk öltözni is, ekkor még nem is volt semmi "baj", mert fehérneműben rengetegszer láttuk már egymást. Oktatás után viszont lekapta az alsóját is, mert beleizzadt
Nyilván láttam már korábban is, hogy nagy csomaggal jár, de teljesen ledöbbentem, mikor megláttam a csomagot csomagolóanyag nélkül, nem akartam megnézni, de nem bírtam nem nézni...
Korábbi partnereimnek erektált állapotban nem volt ekkora...
Eddig valahogy sosem úgy néztem rá, mint társ, csak mint barát.
De most a férfit látom benne, megváltozott ahogy gondolok rá, ahogy nézek rá...
Mi tévő lehetnék? Szerintetek felhozzam a témát? Vagy ezzel tönkretehetem a bizalmát felém? Ezzel gyakorlatilag el is veszíthetem a legjobb barátom?
Nyilván nem vagy nő, különben ennek rohadtul nem tapsikolnál! Ha eddig nem érdekelt volna mint férfi ezután sem érdekelne, attól, hogy giga nagy még annyira sem vágynál rá.
Rosszul trollkodsz!
Pedig akkor olvastad volna jól, ez egy buzoid story.
Szerintem is meleg a kérdező.
Én biztos nem hoznám szóba.
Régóta barátok vagytok, ha vonzódna hozzád, tudnál róla. Csak tönkreteszed a dolgot és benned sem őszinte érzelmek vannak, mert az is már előbb előjött volna.
8-as Oké biszexuális vagy. Na és!
Ha a gyerekkori barátod, akkor 2009 óta teljesen nyilvánvaló, hogy hogyan viszonyultok. Ennek semmi köze a farka nagyságához, és ha arra vágyna, hogy megdugjon, rég tudnál róla.
Felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!