Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomásként ciki lenne takarítónővel kavarni?
Ha tényleg tetszik a lány és szerelemből akarsz közelíteni felé, akkor nincs mit szégyelned. Viszont, ha olyan nő kell, aki lényegében az alárendelted lesz, anyagilag legalábbis biztos és azért tetszik, mert kontroll alatt tudod tartani, mert függeni fog tőled, illetve nem tud úgy kiállni magáért, akkor az nyilván problémás.
Nem állítom, hogy olyan vagy, mint az utóbbi, de ismerek egy ilyen férfit, az lett a vége, hogy megerőszakolta a barátnőjét két év járás után, mert hát "mindent neki köszönhet".
Ha tényleg szereted azt a lányt, akkor szeresd és ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak, de ha az alárendeltsége vonzó, akkor légyszi menj el pszichológushoz először.
Jajajj itt látszik Magyarországennyire levan maradva még gondolkodásban is...
Kint élek Ausztriában... És igen mikor kijöttem TakaritóNőként dolgoztam...Irodákat Orvosi rendelőket Autószalonokat takaritottam.. És soha senki még a legmilliómosabb se nézet le... És nem szégyellt köszöni vagy megkérdezni hogy vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!