Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomásként ciki lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomásként ciki lenne takarítónővel kavarni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 20:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. szept. 7. 07:08
 22/31 anonim ***** válasza:
69%
Neked valószínűleg igen, és az ismeretségi körödnek is, ha megkérdezted. Nekünk nem, mi örülnénk, ha boldogak lennétek.
2022. szept. 7. 08:43
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg tetszik a lány és szerelemből akarsz közelíteni felé, akkor nincs mit szégyelned. Viszont, ha olyan nő kell, aki lényegében az alárendelted lesz, anyagilag legalábbis biztos és azért tetszik, mert kontroll alatt tudod tartani, mert függeni fog tőled, illetve nem tud úgy kiállni magáért, akkor az nyilván problémás.

Nem állítom, hogy olyan vagy, mint az utóbbi, de ismerek egy ilyen férfit, az lett a vége, hogy megerőszakolta a barátnőjét két év járás után, mert hát "mindent neki köszönhet".

Ha tényleg szereted azt a lányt, akkor szeresd és ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak, de ha az alárendeltsége vonzó, akkor légyszi menj el pszichológushoz először.

2022. szept. 7. 09:13
 24/31 anonim ***** válasza:
80%

Jajajj itt látszik Magyarországennyire levan maradva még gondolkodásban is...

Kint élek Ausztriában... És igen mikor kijöttem TakaritóNőként dolgoztam...Irodákat Orvosi rendelőket Autószalonokat takaritottam.. És soha senki még a legmilliómosabb se nézet le... És nem szégyellt köszöni vagy megkérdezni hogy vagyok?

2022. szept. 7. 10:19
 25/31 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ciki, mondom ezt takarìtónőkènt.
2022. szept. 7. 11:31
 26/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem, ameddig nem ez az "esze semmi, dugd meg jól" jellegű faragatlan szexicicu... de akkor is mindkettőtök miatt.
2022. szept. 7. 11:32
 27/31 anonim ***** válasza:
17%
A takarítónak igen,szegény jobbat érdemel ,mint egy diplomás majmot
2022. szept. 7. 13:14
 28/31 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi irigy kretén van itt, aki élből gyülöl bárkit csak mert tovább tanult és diplomája van...sikertelen frusztrál gyökerek. Remélem a háziorvosotok is egy takarító lesz, nem egy "diplomás majom". Lúzerek.
2022. szept. 7. 13:31
 29/31 anonim ***** válasza:
63%
28 egy takarító is ember te csicska!! Utánad ki szedné össze a szart?!
2022. szept. 7. 14:50
 30/31 anonim ***** válasza:
24%
29 mert a szarszedés az nagy skill azt senki más nem tudja te szerencsétlen balfék :D meg akkor majd anyád szívműtétjét is vezesse le egy kukás-ember, ha szerinted annyira egyenrangú a kettő... te gondolkodni képtelen plebejus kutya
2022. szept. 7. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!