Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sosem ér rá,mert 7 napból 8at...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem ér rá,mert 7 napból 8at dolgozik. Igaz lehet vagy mással már találkozna?

Figyelt kérdés

Társkeresőn rám írt egy csaj és telóm is dumaltunk de visszament pultozni korábbi melohelyre és 7napbol 8at dolgozik állítása szerint.

Vajon ezeknél az embereknél ez tényleg igaz hogy azért nem találkoznak mert állandóan dolgoznak?

Más embernel is ezt csinálná hogy sosem ér rá találkozni?

Nem is értem akkor miért regisztrált társkeresőre

2022. szept. 1. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
7 napból 8-at? Azt hogy?
2022. szept. 1. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A vendéglátás eleve szívás, csoda ha szabadnapja van az embernek, és a munkanapokon 12 órákat kell lehuzni.

Miota vendeglatoztam azota elhataroztam hogy vendeglatossal soha

2022. szept. 1. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Nyilván poén volt

2022. szept. 1. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Meloban meg pultozik meg prostul igy jon ki tuloraval a 8. Nap. Amtorok....
2022. szept. 1. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Vendéglátás nem egyszerű, van hogy 12 órákat dolgoznak.

Ha nem tudjátok ezt megoldani, ha úgy érzi hogy semmi időt(?) nem tud rád fordítani , akkor skip.

De az is lehet amúgy, hogy csak finoman le akart koptatni.

Mondjuk eleve meglep , hogy egy pultosnak társkeresési problémái vannak

2022. szept. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!