Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt ez!? Nagyon kiakadt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez!? Nagyon kiakadt, miért?

Figyelt kérdés
Tegnap dolgoztam, először úgy volt hogy végzek fél 5-kor már, de elhúzódott a munka és 5 után valamivel tudtam elindulni haza. Nem azonnal hívtam a páromat hanem úgy 5-10 perc után hogy battyogok haza. Azt mondta, hogy ő meg már ott vár a munkahelyem kapujában engem 4 óra óta, figyelte a kaput hogy ki megy be és ki jön ki, és hogy nem érti, hogy nem látott engem, és annyi idő alatt amit mondtam hogy értem át oda ahol hívtam. Nem értettem a dolgot, hisz ha ő a lépcsőn áll vagy mellette, akkor nekem is és neki is észre kellett volna venni a másikat. Ő meg csak mondta és mondta hogy akkor hol és mikor jöttem ki, én meg hiába mondtam hogy csak az az egy bejárat van, és nem tudom miért nem láttuk egymást. Kérdeztem hogy miért nem mondta hogy értem jön, a kocsit sem láttam sehol, állítólag a másik oldalon állt meg, ő meg oda állt a kapuba. Kiakadt, de nem értem az okát. Én meg rajta akadtam ki.
2022. szept. 1. 04:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Innen csak lejjebb van sajnos.
2022. szept. 2. 07:15
 22/23 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom milyen választ vársz, egyértelműen látszik, hogy a barátod a kapcsolat elejétől ilyen, te pedig eltűröd, sőt aszisztálsz hozzá.

Nem normális a kapcsolat köztetek, de ha így mindkettőtöknek jó, nem akarsz tenni ellene, akkor jól egymásra találtatok!

2022. szept. 2. 07:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Azt sem tudom ezt hol lehet megnézni a fb-n. Nagyon beteg
2022. szept. 2. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!