Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szerettem belé és kiakadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szerettem belé és kiakadt ezen?

Figyelt kérdés

Elkezdtünk ismerkedni, nagyon örültem, hogy végre találkoztam egy normális lánnyal, szép, nagyon jó csaj, a szex az eszméletlen vele. Senkivel nem volt ilyen jó. Viszont nem lettem belé szerelmes, de szexre megtartottam, amíg nem találok egy olyat, aki megfog.

A csaj kapcsolatot akar, mert időközben belémszeretett. Persze nagyon sírt, kiakadt és csalódott bennem, soha nem akartam bántani. Jogosan haragszik rám?

2021. febr. 4. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem, teljesen korrekten közölted vele, hogy dugni akarod, nem?

Hiszen minden nő örül neki, ha meg van tartva szexre...

Jesszusom :D

2021. febr. 4. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
2021. febr. 4. 14:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Megmondtad neki az elején, hogy ez részedről csak szexkapcsolat?

Vagy dugogattad meg hitegetted hónapokig, aztán tátott pofával csodálkozol, hogy mi rosszat tettél?

2021. febr. 4. 14:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Az elején azt mondtam kapcsolatot akarok, idő közben változott meg a véleményem.
2021. febr. 4. 14:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
INkorrekt voltál. Ha időközben változott a hozzáállásod, azonnal informálnod kellett volna erről, nem dugogatni tovább. Szóval igen, teljesen jogosan akadt ki.
2021. febr. 4. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan akadt ki. Amikor rájöttél, hogy nem akarsz tőle többet, ott kellett volna szólni neki, aztán eldöntötte volna, hogy megy vagy marad, de te meg inkább kussoltál, aztán most meg csodálkozol, hogy miért haragszik rád. Legközelebb szex helyett tanulj meg kommunikálni!
2021. febr. 4. 14:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Fordított esetben gondolom itt szidnád a teljes női nemet.
2021. febr. 4. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan akadt ki. Idoben szolnod kellett neki, hogy megis mashogyan dontottel.

Hulye vagy!

2021. febr. 4. 15:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"normális, szép, a szex senkivel nem volt ennyire jó de... Nem akarok vele kapcsolatot"

Hát te egy lúzer kis pöcs vagy, megtalálod a legjobbat és mégse kell? Akkorákat fogsz még koppanni az életben kisgyerek🤦‍♀️

2021. febr. 4. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem akarom a kérdezőt védeni, de van hogy a házasságnak is válás a vége.... viszont kérdező , valószínűleg a közlés módja ha más lett volna , másra fogtad volna akkor máshogy reagál, viszont egy szakítás, pláne ha ő komolyan is gondolta nehéz, szóval szimplán sz.rul érezte magát ez is benne van....
2021. febr. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!