Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez!? Nagyon kiakadt, miért?
Figyelt kérdés
Tegnap dolgoztam, először úgy volt hogy végzek fél 5-kor már, de elhúzódott a munka és 5 után valamivel tudtam elindulni haza. Nem azonnal hívtam a páromat hanem úgy 5-10 perc után hogy battyogok haza. Azt mondta, hogy ő meg már ott vár a munkahelyem kapujában engem 4 óra óta, figyelte a kaput hogy ki megy be és ki jön ki, és hogy nem érti, hogy nem látott engem, és annyi idő alatt amit mondtam hogy értem át oda ahol hívtam. Nem értettem a dolgot, hisz ha ő a lépcsőn áll vagy mellette, akkor nekem is és neki is észre kellett volna venni a másikat. Ő meg csak mondta és mondta hogy akkor hol és mikor jöttem ki, én meg hiába mondtam hogy csak az az egy bejárat van, és nem tudom miért nem láttuk egymást. Kérdeztem hogy miért nem mondta hogy értem jön, a kocsit sem láttam sehol, állítólag a másik oldalon állt meg, ő meg oda állt a kapuba. Kiakadt, de nem értem az okát. Én meg rajta akadtam ki.
Most azt hiszi, hogy hazudtál. Ez neki úgy jött ki, hogy munka után elmentél máshova, lehet, hogy mással, és csak mondtad, hogy eddig dolgoztál.
Ez akkor nagyon cink, ha pont azért vár a munkahely előtt, mert volt már ilyenre példa, és oda a bizalom.
Amúgy tényleg furcsa.
2022. szept. 1. 05:01
2/23 anonim válasza:
16.(30) és 17.15 között nem írt hogy hol vagy már a lépcsőn várlak? Ő kamuzik.
2022. szept. 1. 05:21
3/23 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt az érzésem, hogy azt akarja kihozni a dologból hogy hazudok, de nem. Mindig kivétel nélkül felhívom ha végeztem, egyből ahogy kilépek a kapun. Van hogy már munka közben írok neki hogy nagyjából mikor végzek, csak egyrészt nem tudom kiszámolni soha mikor végzek mert addig kell dolgoznom amíg van munka, másrészt munka közben nem tudok mindig írni neki mert nem tudok telefonozni közben. Soha nem hazudtam neki hogy dolgozom és közben meg nem, a beosztásomat is mindig megkapja, rá tud nézni. Az esetek 95%-ban nem szól ha értem jön, csak ott van. Tegnap fordult elő először hogy 5-10 perccel hívtam azután hogy már úton vagyok haza.
2022. szept. 1. 05:36
4/23 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Másban is ilyen hibáztató, ideges?
Minden emberi kapcsolatban előfordul ilyen hogy elkerulik egymást a felek, ha egyszer megtörténik nem jogos az ilyen mértékű kiakadas.
2022. szept. 1. 05:44
5/23 anonim válasza:
Vagy elvonta valami a figyelmét, ellépett onnan, elbambult, te meg pont akkor jöttél ki. Ő már nem emlékszik rá hogy nem kizárólagos volt a figyelme és murphy hogy pint akkor jöttél ki.
Bármi is az ok, ne hisztizzen mint egy gyerek
2022. szept. 1. 05:48
6/23 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt, együtt élünk. Máskor is volt már ilyen furcsa, pl mikor hív és nem tudom felvenni vagy nem veszem észre. Én is azt mondtam neki hogy nem létezik-e az hogy épp telefonált valakivel vagy épp nem volt-e ott, de váltig állítja hogy a kapuban állt és nézte ki megy be és ki jön ki.
2022. szept. 1. 06:06
7/23 anonim válasza:
3 hónap együtt, együtt éltek (ezt hogy?) és így viselkedik? Hatalmas red flag, menekülj, komolyan.
2022. szept. 1. 06:08
8/23 anonim válasza:
Kontrollmániás, tuti van valami stiklije, agresszív is. Legyél óvatos és szakíts vele. Ha őrjöng a szakítás miatt legalább megtudod milyen valojában. Ha ott normális még visszafogadhatod, friss kapcsolat ez, mond h ezek az ellenőrizgetései megijesztenek és elbizonytalanitanak.
Hány évesek vagytok? Hh már össze is költöztetek?
2022. szept. 1. 06:12
9/23 A kérdező kommentje:
Mondta hogy ő ezt szeretné, és hogy lakva ismerjük meg egymást igazán, úgyhogy így döntöttünk. Én 30 felé járok, ő 35+.
Nem őrjöngött velem soha, de vádaskodásokat érzek néha. Ezt a tegnapit nem tudtuk megbeszélni mert úgy éreztem hiába mondom neki, valahogy nem érti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!