Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha a kellemetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha a kellemetlen szájbuké miatt nem merek ransizni?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Mindig fehér lepedékes a nyelvem ami rossz szájszagot eredményez. Voltam kivizsgálásokon, mindent rendben találtak, ezért azt javasolták, hogy mozogjak sokat és egyek zöldség/gyümölcsöt. De azért valljuk be, a munkám miatt ezt aligha tudom tartani. Örülök ha hazérek és beesek az ágyba miután sikerült kimosnom, kitakarítanom. Tehát alapvető dolgok. Főzni is csak hétvégén tudok, hétközbe meg amit adnak enni a munkahelyen. Az meg nem mindig ződ.:DD

Van egy pasi aki udvarol de most elképzeltem, hogy állandóan nem tudok bekapkodni rágót. :(

Bele is őrülnék egy idő után, meg akkor csókolózni se lehet kényelmesen.

2022. aug. 31. 09:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudod két dolog az, hogy te a hazafelé vezető úton salátáskajáldát talász, és minden nap tudsz venni, nekem viszont semmi ilyesmi nem esik útba. Ja, hogy most azt fogod mondani, hogy neked se. Gondoltam...
2022. aug. 31. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem találok salátáskajáldát. Hanem főzök. Amikor este fáradtan hazaesek, akkor. Főzök több adagot. 3 napig ugyanazt eszem, a többit lefagyasztom és lesz legközelebb.

A te esetedben elég lenne vasárnap este 5 doboz aljába tenni 50-50 gramm zabot, ráönteni 1,5-1,5 deci tejet és mellétenni valami gyümölcsöt. Mosogatással együtt 20 perc és van 5 egészséges és olcsó reggelid.

Az nem tud, aki nem akar. És senki nem magyarázhatja az ellenkezőjét

2022. aug. 31. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, hogy az egészséges életmód annyi, hogy napi 1x együnk zabot gyümölccsel.

Édes istenem 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

2022. aug. 31. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!