Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a kellemetlen szájbuké miatt nem merek ransizni?
Nő vagyok. Mindig fehér lepedékes a nyelvem ami rossz szájszagot eredményez. Voltam kivizsgálásokon, mindent rendben találtak, ezért azt javasolták, hogy mozogjak sokat és egyek zöldség/gyümölcsöt. De azért valljuk be, a munkám miatt ezt aligha tudom tartani. Örülök ha hazérek és beesek az ágyba miután sikerült kimosnom, kitakarítanom. Tehát alapvető dolgok. Főzni is csak hétvégén tudok, hétközbe meg amit adnak enni a munkahelyen. Az meg nem mindig ződ.:DD
Van egy pasi aki udvarol de most elképzeltem, hogy állandóan nem tudok bekapkodni rágót. :(
Bele is őrülnék egy idő után, meg akkor csókolózni se lehet kényelmesen.
Keress egy normális fogorvost, aki megoldja ezt. Sokba' lesz ugyan, de megéri.
Ez a "há' fussá többet" tanács nagyon amatőr és minimálisan sem orvosi.
Én ezt kétlem, hogy ennek ne lehetne utána járni ennél jobban.
Gyomorbaj, fogak állapota, valami okozza.
3
Ja igeeen, ez a kedvencem. Amikor nem akarnak foglalkozni veled, kinyögik, hogy stessz. És bazeg fővárosi fiatal munkavállalóként tényleg nincs az az isten, hogy ne stresszelj valamin, de így lassan fölösleges lesz orvoshoz menni. 😂
Akkor változtasd az étrendeden. Nagyon sokna dolgoznak azok közül is akik egészségesen élnek. Többen dupla műsgakban. Én egyetem mellett dolgoztam 60 órákat es akkor is tudtam egészségesen enni.
Amíg pedig olyan igénytelen vagy hogy nem orvoslod az egészsegi problémádat addig meg nem csodálkozom ha elriasztod a férfiakat. Előbb kéne mindig magunkat rendbehozni és utána párra vágyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!