Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Először társkeresőn próbálkoztam, egy hosszú kapcsolatom ért véget, és nem igazán tudtam, hogy kezdjek neki.

Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok tini, és van egy kis plusz, igazi bombázó meg 20 évesen se voltam. Ennek ellenére nagyon rosszul esett, hogy néhány férfi mennyire bunkó tudott lenni. Jellemzően azok, akik külsőre átlag alattiak. De gondoltam, ha amúgy kedves, aranyos, akkor biztos meg tudnám szeretni. Erre pont ők álltak úgy hozzám, menjek fel egyből szexelni, aztán meg beletiport szándékosan az önérzetembe, hogy örüljek, ha arra jó vagyok bárkinek.

Ennek ellenére nagyon helyes férfiak is írtak, és eleinte azt hittem, hogy ők is ezt gondolják. Volt, akivel pár nap tartalmas beszélgetés után találkoztam, és kellemesen csalódtam. Ilyen banális apróság miatt nem lett folytatás, hogy van egy macskája, én meg allergiás vagyok. Végül a párom is megtaláltam, és már házasok vagyunk.

A lényeg: a Facebook feldobta ezeket a pasikat, mint lehetséges ismerőst, én pedig néha, kb. félévente csekkolom a profiljukat. A mai napig érzek egyfajta kárörömöt, mikor látom, hogy milyen sivár és magányos az életük. Majdnem elérték, elhiggyem, hogy értéktelen vagyok, és esélyem sincs nekem vonzó férfiaknál.

Jól esik látni, hogy akiknek nem voltam elèg jó, azok évekkel később is magányosak. Ez gonoszság?

2022. aug. 29. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel maximum azt igazolod, hogy te ezeket a sérelmeket nem tudtad elengedni, míg ők lehet nem is emlékeznek már rád.
2022. aug. 29. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Párod mit szól hozzá, hogy így ráfanyalodtál a volt majdnem-dugópartnereid profiljaira? Szerintem még mindig ugyanaz a tini vagy fejben, aki nem kap megfelelő visszacsatolást, hogy vonzó lenne...
2022. aug. 29. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
#2: Valószínűleg pont azért csinálom, mert még mindig azt érzem, hogy nem vagyok elég szép a páromhoz. Mi van, ha ő is egy pufók, átlag alatti nőnek tart, akinél szebbet érdemel?
2022. aug. 29. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted veled lenne, ha ezt gondolná rólad?
2022. aug. 29. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben pont erről megy a vita (lásd alul) :) Néhány nő leírta, nagyon boldog a ronda párjával, míg mások leírták, hogy soha többet nem kezdenek ronda férfiakkal, mert bántalmazták őket.

Na most: egyes sikertelen, magukat külsőleg rondának valló férfiak (az egyik Kispisti volt, ha valaki ismeri (a két pipás), csak láthatatlan a profilneve azóta) azzal vádolták meg ezeket a nőket oldalakon keresztül, hogy valójában csak le akarják járatni a ronda pasikat, hogy ők rosszabbak, mint a jól kinézőek. Ezt a kérdést egyelőre még nem találták meg, csak mondom, hogy ebben a kérdésben hosszú oldalakon keresztül ez megy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. aug. 30. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
3. Bírom, amikor az embereknek még egymáshoz sincsen elég önbizalmuk. Elvannak egymás mellett és azon kattognak, hogy úgysem elég jók. Akkor minek egymással lenni? Számomra a párkapcsolat annyit jelent, hogy mindketten jól érezzük magunkat a bőrünkben. Nem akarok senki számára egy huszadrangú valami lenni, és én sem maradnék meg olyasvalaki mellett, aki nem vonzó.
2022. aug. 30. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!