Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet népszerű a nőknél egy olyan srác aki anime cover-eket (is) csinál a YouTube-ra?
Pellek-et mondjuk nagyon szeretem, szerintem baromi jó hangja van, és igazából hobbiként engem nem zavarna, de azért ne ez legyen a megélhetése és ne ebből álljon az élete.
Számomra egy teljesen semleges dolog lenne.
26/N
30 felett a gyakorin?
Nem gáz
30 felett a való életben?
Gáz
Hát nem tudom.
Nekem ezek hülyeségnek tűnnek (persze aki csinálja annak nem az). De ha hobbi és nem ezen pörög folyamatosan, akk olyan semleges lenne.
N 30
Nem zavarna jobban, mintha a kertészkedés, a kisautó gyűjtés, vagy a makett figurák lennének a hobbija. Sőt, sokkal kevésbé zavarna, mintha vadászna, vagy horgászna.
Egy hobbi, nem nagy ügy és legalább nem foglal helyet, szemben a gyűjtők kütyüivel, nem porosodik és nem árt senkinek és semminek.
A legtöbb hobbiba bele lehet kötni, ha nagyon akar az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!