Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exed szokásait lehet kérni a jelenlegi párodtól, vagy inkább ne? Pl. hogy kiengedve hordja a haját, vagy mennyire süsse meg az ételt, milyen ruhát hordjon, stb. Nők és férfiak véleményére is kíváncsi vagyok.
Nyilván vannak dolgok, amik az előző kapcsolatban jók voltak, és amik hiányoznak a jelenlegiből - fel lehet hozni ilyesmit ismerkedésnél, illetve alakuló kapcsolatban, vagy inkább ne (merthogy az exet felhozni alapvetően rossz ötlet)?
Most hagyjuk azt, hogy burkoltan is rá lehet térni, pl. "Jobban állna neked a fonott haj." (Lehet, ismerte az exet, és látta, hogy mindig befonva hordja a haját).
Nők és férfiak véleményére is kíváncsi vagyok, kort is írjatok :)
Neked mekkora erzelmi intelligenciad van, hogy ilyen kerdest teszel fel?? Ez komoly?
Nem tudod azt mondani, hogy "al dente-n szeretem a tesztat", hanem hozza kell tenni, hogy "az exem is ugy fozte"?
Irtózatosan nagy gáz ilyet kérni. De még utalni is rá.
Pl párom exének szőke haja volt, és néhány tincs halvány rózsaszín volt benne. Egyébként nekem is tetszik az a haj, de nem csináltatnám meg (kissé komolyabbnak gondolom magam egy rózsaszín hajú lánynál). Viszont amikor párom látott ilyen szőkés-rózsaszín hajú lányt, vagy mondjuk azon gondolkodtam hogy milyen hajat csináltassak a fodrásszal és mutogattam neki képeket és volt ilyen haj is, akkor mindig mondta hogy milyen szép meg nekem is jól állna. Na ilyenkor persze hogy mindig az exe jutott eszembe hogy annak is ilyen haja volt, biztos azért tetszene rajtam is neki. Pedig lehet akkor eszébe sem jutott az exe, szimplán tetszik neki az a haj.
De ha azt kérné hogy pl fonott legyen a hajam, mert neki az tetszik, biztos hogy nem csinálnám meg, mert egyszerűen nem illik a fejformámhoz a fonott haj és hülyén néznék ki.
NEM.
Addig amíg az exemmel akarok együtt lenni addig nem kezdek új kapcsolatba. Csak ha már túl vagyok rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!