Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A barátommal kicsit több, mint két éve vagyunk együtt. Azóta nem szokásom a barátokkal elmenni iszogatni, vagy csak beülni valahova este, szinte mindig a párommal vagyok, persze találkozok másokkal, de azt általában napközben.

Szombatra megbeszéltem egyik barátommal egy találkozót, be akarunk ülni valahova 1-2 koktélra, nem sárgaföldig inni magunk. Párom minden áron velem akar jönni, a címszó alatt, hogy aznap úgyis együtt lennénk, eljön ő is. Én szépen elmondtam neki, hogy nem szeretném, mert már jóval több, mint fél éve nem találkoztam ezzel a barátommal és hogy engem is zavarna, hogyha valaki elhozná a párját egy alapból kettes találkozóra. Na itt elkezdett nekem magyarázni, hogy én ezt azért mondom, mert mi megbeszéltük, hogy csávózni fogunk meg hogy fixen más oka van annak, hogy nem akarom, hogy jöjjön. A kapcsolatunk elején is ilyen volt, akkor is jönni akart szinte minden találkozóra, amikor valamelyik barátommal találkoztam, ha éppen nem volt ott, akkor meg irogatott, hogy én fix megcsalom stb. Én semmit nem tettem, hogy azt kellene gondolnia, hogy megcsalom, nekem ő az első párkapcsolatom egyébként, és előtte se voltam ez a hű de nagy palizós lány. A barátomat akivel találkozok meg ismeri és bírja is. Engem sosem zavart és nem is fog, ha néha elmegy a barátaival valahova. Nem régiben ezt az utolsó pillanatban közölte be, hogy hívták valami szülinapra és elszeretne menni, szavam nem volt, pedig aznap az volt megbeszélve, hogy együtt leszünk.

Most szerintetek én reagálom ezt túl? Egyszer akarok beülni valakivel 2-3 órára valahova már azt sem lehet.

ma 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Párod reagalja túl...nem fog változni.
ma 11:25
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Szólj neki, hogy ha nem bízik benned, elköszöntök egymástól. Ez nem fenyegetés, de bizalom nélkül nem érdemes folytatni a kapcsolatot.
ma 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ő csal meg téged és azért akar ott lenni nehogy te is megtedd, vagy a múltban megcsalták és rajtad adja ki. Egyébként én már elhagytam volna az elején. Beteges amit csinál, de az is, hogy hagyod neki.
ma 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez a kontrollálás meg gyanúsítgatás nagyon gáz. Szerintem is adj neki egy esélyt, hogy vagy abbahagyja, vagy viszlát, mert így nem lehet kapcsolatban lenni. Tulajdonképpen rendelkezni akar az idődről és be akar korlátozni.
ma 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha ezt nem fejezi be, hagyd ott. Mielőtt kapsz pofont is, hogy tudd, hol a helyed.
ma 11:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Most leírtam neki, hogy elmondom a barátomnak, hogy mégis miért akar ő jönni valójában, ezen felháborodott, hogy milyen bunkó vagyok és menjek egyedül őt nem érdekli, de tartott egy 10 perces kiselőadást, hogy mekkora egy bunkó paraszt vagyok.
ma 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
háát, jó ez neked? Sajnos az ilyen ember nem fog megváltozni.
ma 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

Ezen a mondatodon fennakadtam:

"Engem sosem zavart és nem is fog, ha néha elmegy a barátaival valahova."

Teljesen érdektelen, hogy azonos nemű barátaival hova megy, mert te sem a barátnőddel találkoznál. Arra kéne válaszolnod, hogy az zavarna-e, ha egy barátnőjével találkozna.

ma 11:49
 9/12 A kérdező kommentje:
A szóban forgó srac meleg.
ma 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
8- már bocsánat, de akkor szerinted nem lehet ellenkező barátja, ismerőse valakinek, akivel mondjuk beül egy kávéra beszélgetni? Azért ez elég bizarr.
ma 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!