Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetel túl van már rajtam?
1 munkahelyen dolgozunk, eleinte került, láttam hogy mérges is, most igy 1 honapra rá, már elég lazának tűnik, nem látom hogy feszült lenne. Nem keres a szemével, láthatóan jól érzi magát. Ha 1 közegbe vagyunk sem látom hogy feszengene vagy nem látom hogy lopva rámnézne.
Lehetséges hogy csak mutatja ezt hogy ne érezze kínosnak vagy ez határozottan a már elfelejtett verzió?
Valószínűleg van benne annyi tartàs és büszkeség, hogy ne loholjon a nyomodban.
Ettől még fàjhat neki,bàrmi is történt.Gondolom,félre siklott kettőtök ügye...
Ugyanígy jártam, csak én a másik oldalt képviselem. Kezdetben inkább azért néztem át a nőn, hogy érezze, hogy már semmit nem jelent nekem, ami persze akkor még nem így volt, de tudtam, hogy ha elgyengülök, újra megszívom, és megint meg fog csalni.
Aztán megszoktam, hogy átnézek rajta, így ma már fel sem tűnik, hogy ott van, és nem is hiányzik az életemből. Azért odáig nem alacsonyodok, hogy magamtól szóba elegyedjek vele, elvégre nem vagyok rászorulva. Ha ő kérdez, válaszolok, de sose fogok már olyan jó hangulatban beszélgetni vele, mint régebben. Nem érdemli meg.
Oké,de azért azt ne felejtsük el, hogy vannak,akik például pont megérdemelnék és arra sem szolgàltak rà, hogy levegőnek nézzék őket.
Az én sztorim az volt, hogy miután összemelegedtünk,kihàtràlt a pasi.Először sértve éreztem magam,bàr nem haragudtam rà úgy igazán, pedig okom szerintem lett volna rà.Ennek ellenére még ő próbált keresztül nézni rajtam, miközben mindvégig türelmesen viseltem,amit eljàtszott velem.A mai napig kissé fölényes,holott kedves vagyok, talàn túl kedves is, tehát semmi sem indokolja, hogy engem csak akkor vegyen le a polcról,mikor úri kedve úgy diktàlja.Csak úgy vagyok ezzel, nem akarok oda alacsonyodni, hogy kimutassam, mennyire bànt, inkább próbálom megőrizni a méltóságomat,ami egyébként qrva nehéz...
Még azt hozzá teszem, hogy veszem a lapot, amikor kell, nem érzem úgy, hogy futnék utàna vagy zargatnàm, abszolút.
Ehhez képest szerintem fel sem fogja igazàn, mennyire mélyen megbàntott.
Azóta már a szemébe mondtam.
Annyi reakciót kaptam,hogy szàjhúzogatàs,fintor kíséretében közölte,nem is tudja,mit mondjon.
Innentől kezdve már lehet ő bàrmilyen bűbájos,az fog róla eszembe jutni,hogy érdekből teszi.Én ezért nem tudok vele egyelőre olyan bizalommal beszélgetni,mint azelőtt.Túl sok a sérelem részemről,plusz én is beolvastam neki,nem szép dolgokat vàgtam a fejéhez, amiket persze ettől függetlenül sajnos igaznak érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!