Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kellene, hogy higgyek?

Csak hogy a barátom férfi.
Én 31 vagyok, a párom 22. Előző párkapcsolatában nagyon csúnyán bánt vele az a féreg, úgyhogy már akkor is elsírja magát, ha kezet emel rá egy pasi.

Jaaaa ertem, egyes vagyok, felre ertettem. Azt hittem, a baratnod kerdezte meg a baratodtol, hogy miert jott egyeduki nokent oda (azt hittem, a baratod is csaj).
Nem tudom. Miert utotte volna meg a haverod ? Ebben semmi logika nincs. Meg miert zavarta volna a haverodat, hogy o ott van egyeduli csajkent ? Es ezert megutni? Nem tudom. En leultetnem mindkettot egyszerre es mondjak el a sztorit. Aki kamuzik, az ugyis belezavarodik majd.

akkor is elsírja magát, ha kezet emel rá egy pasi.
Mint mi nők, általában. Ez ritkaság? Kéne állnunk a pofonokat?

Amikor én bekerültem az exem baráti társaságába, egy buli alkalmával a legjobb barátja elkezdte nekem sározni az exemet, hogy ingyenélő, élősködő, csak ki fog használni. Én persze szerelmes voltam és azt hittem, csak le akar koptatni féltékenységből. Másnap elmondtam az akkori páromnak, hogy miket hallottam róla, persze óriási botrány lett belőle. Sajnos később beigazolódott, hogy a barátjának igaza volt, de így utólag sem tartom jó ötletnek, hogy ezeket mondta nekem, hiszen tudta, hogy szerelmes vagyok és egy szerelmes ember nem látja a fától az erdőt.
Én azt tanácsolom, hogy ülj le velük hármasban beszélgetni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!