Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek kellene, hogy higgyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kellene, hogy higgyek?

Figyelt kérdés
Tegnap egy ismerősöm születésnapján voltunk. A párom kiment cigizni, és sírva jött be, hogy a gyermekkori barátom megpofozta. Nem láttam a nyomát, nem kék, nem zöld, nem piros, nem lila, semmi; nyilván attól még persze bánthatta úgy, hogy ne legyen nyom. A barátom viszont azt mondja, nem nyúlt hozzá, nem ütötte meg. Barátnőm azt mondta, hogy kiment utána, és vitatkozni kezdett vele, hogy minek jött el, ha velem van, hogy volt képe ennyi férfi közé jönni egyedüli nőként. (Ezt csak itthon mondta el miután abba vagyta a sírást) Senki nem látott semmit. Senki nem tudta megmondani, hogy látta-e a barátom kint a teraszon vagy nem. Volt, aki azt mondta, látta, ki menni, volt, aki azt mondta, hogy nem. Ami biztos, hogy tényleg sírva jött oda hozzám. És ölelt, amikor megkérdeztem a barátom, ő tagadta, megkérdeztem a párom, hogy biztos ebben? Nem mondott semmit, csak sírva bólintott. Haza is jöttünk. Elég félénk a barátnőm. Az a baj, hogy mind a kettőjükben megbízom.
ma 10:36
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
10%
Ha csak ok ketten voltak csajok, akkor szerintem az tortent, hogy a baratnod feltekeny erre a lany baratodda (akar jogosan, akar ok nelkul), es bekamuzta neked ezt, hogy eket verjen kozetek. Azert egy felnott ember egy pofontol (meg ha tenyleg faj is), nem fog zokogva rohangalni. Hany evesek vagytok? Igy leiras alapja max 16.
ma 10:39
 2/40 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is a barátnőd kamuzott, de ez csak érzésre írom.
ma 10:43
 3/40 anonim ***** válasza:
79%
Melyikük volt részeg? Barátodat még sosem láttad agresszívnak, nem is mesélt róla senki ilyesmit? És a párodat még sosem érezted manipulatívnak?
ma 10:46
 4/40 A kérdező kommentje:

Csak hogy a barátom férfi.

Én 31 vagyok, a párom 22. Előző párkapcsolatában nagyon csúnyán bánt vele az a féreg, úgyhogy már akkor is elsírja magát, ha kezet emel rá egy pasi.

ma 10:46
 5/40 anonim ***** válasza:
84%
#1 Hogy sikerült összekombinálni, hogy nő ütötte meg a kérdező barátnőjét?
ma 10:49
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaa ertem, egyes vagyok, felre ertettem. Azt hittem, a baratnod kerdezte meg a baratodtol, hogy miert jott egyeduki nokent oda (azt hittem, a baratod is csaj).

Nem tudom. Miert utotte volna meg a haverod ? Ebben semmi logika nincs. Meg miert zavarta volna a haverodat, hogy o ott van egyeduli csajkent ? Es ezert megutni? Nem tudom. En leultetnem mindkettot egyszerre es mondjak el a sztorit. Aki kamuzik, az ugyis belezavarodik majd.

ma 10:49
 7/40 A kérdező kommentje:
Nem, soha nem éreztem manipulátornak. A barátomból soha nem néztem vagy nézném ki, hogy meg üt egy nőt, de a barátnőmből se nézem ki, hogy hazudik, úgyhogy eléggé káosz a helyzet.
ma 10:50
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

akkor is elsírja magát, ha kezet emel rá egy pasi.

Mint mi nők, általában. Ez ritkaság? Kéne állnunk a pofonokat?

ma 10:50
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én bekerültem az exem baráti társaságába, egy buli alkalmával a legjobb barátja elkezdte nekem sározni az exemet, hogy ingyenélő, élősködő, csak ki fog használni. Én persze szerelmes voltam és azt hittem, csak le akar koptatni féltékenységből. Másnap elmondtam az akkori páromnak, hogy miket hallottam róla, persze óriási botrány lett belőle. Sajnos később beigazolódott, hogy a barátjának igaza volt, de így utólag sem tartom jó ötletnek, hogy ezeket mondta nekem, hiszen tudta, hogy szerelmes vagyok és egy szerelmes ember nem látja a fától az erdőt.

Én azt tanácsolom, hogy ülj le velük hármasban beszélgetni.

ma 10:54
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Barátodat régóta ismered, párodba szerelmes vagy. Érthető a dilemmád. Akkor majd az idő segít tisztán látni. Az előző kapcsolatát fixen tudod, vagy csak a lány elmeséléséből? Barátodnak sosem volt olyan elszólása, hogy a nőnek hol a helye?
ma 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!