Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Higgyek a páromnak, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higgyek a páromnak, vagy tényleg képes egy diákot szétalázni?

Figyelt kérdés

Egy új kolléga jött a céghez, pénteken hazavittem, behívott egy kávéra. Láttam kirakva egy ballagási szalagot, az iskola nevével és 2021 évszámot rajta. Mondom, ide járt a lányod? Itt tanít a párom is. Mondtam, hogy ki és erre mondta a kolléga, hogy ő volt a lánya osztályfőnöke. S a lány kezdett el sztorizni róla, hogy hát É.. nénit nem nagyon kedvelték.

Mondta a párom is még tavaly, hogy van egy gyerek az osztályában, akivel igazából a magatartásával nincs gond, csak elég csendes, visszahúzódó és amolyan bullying áldozat.

S büszke volt magára, hogy ő mennyit segít annak a srácnak a beilleszkedésben.

A kolléga lánya, meg teljesen mást mondott. Azt mondta, a párom rendszeresen porig alázta a srácot, nevetség tárgyává tette az osztály előtt. Volt olyan, hogy bement órára, s elültette a gyereket a leghátsó sorba, mondván "ő nem hajlandó bámulni a pofáját ott elől"

A lány szerint, mondott olyat is a gyereknek, hogy az ő tantárgyaiból úgyse fogja átengedni.

Én ezen nagyon ledöbbentem, mert kicsivel több mint 1 éve ismerem a barátnőm, de ezt az oldalát még nem mutatta, sőt elképzelni se nagyon tudom róla.

Persze megkérdeztem őt is erről, név szerint nem mondtam kitől tudom, csak hogy a kollégám lánya, aki az ő volt tanítványa.

Azt mondta, a lány hazudik, ő sosem alázott meg senkit. Az igaz, hogy azt a srácot egyszer elültette, de mert zavarta az órát. S a párom szerint nulla tudásra nem tudta átengedni. De a srác még arra se vette a fáradságot, hogy a nyári szünetben eljárjon hozzá és teljesen ingyen, pótvizsgára felkészítse.

Én nem tudom elhinni ezeket a páromról, de a kollégám is azt állítja, hogy volt bent nála párszor fogadóóráján, de vele is lekezelően, amolyan foghegyről beszélt.

Létezhet valakinek ennyire kettős személyisége?

A párom alapjában egy kedves nő, bár néha vannak érdekes kirohanásai, érdekesen reagál bizonyos dolgokra. De nem vészes. De azért ezeket nehéz elhinni róla. Nem hiszem, hogy lenne oka szivatni egy diákot, de a kolléga lányának se fűződhet érdeke ahhoz, hogy ilyesmiket kitaláljon a volt tanáráról.

Ki lehet deríteni valahogy ki mond igazat?

2022. márc. 8. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát szerintem te biztos nem mondasz azt. :D Durva, hogy egy új kolléga lazán elkezdi fikázni az új munkatárs párját, ilyet, hogy "a kollégám is azt állítja, hogy volt bent nála párszor fogadóóráján, de vele is lekezelően, amolyan foghegyről beszélt" még többéves munkakapcsolat után sem enged meg magának az ember.

Az is full életszerűtlen egyébként, hogy az új kolléga tinédzser lánya full őszintén nekiálljon szapulni a volt ofő párjának a tanárt. :D

Érdekes kérdés lett volna amúgy, de nagyon kamuszagú.

2022. márc. 8. 18:08
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Most akkor lányt vagy srácot alázott? Látom jól belekavarodtál a kamu kérdésedbe.
2022. márc. 8. 18:45
 3/13 anonim válasza:
35%

Nem feltétlenül kamu!

De az olyan hülyegyerekek, mint az 1-es válaszoló, minden kérdésre azt írják, hogy szerintük kamu.

Kollégával mi is beszéltünk már ki közös ismerőst.

Kérdező!

Rengeteg frusztrált pedagógus van, akik nyilván a párkapcsolatukban ezt elfojtják. Azonban az olyanokon élik ki, akik felett hatalmuk van, vagy gyengébbek náluk. Szóval igen, elképzelhető, hogy a párod lealázta a diákját.

2022. márc. 8. 18:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Olvasd el mégegyszer! S a szövegértést gyakorold inkább, mielőtt valamire azt mondod, kamu!

Az osztályában egy srácot alázott, s húzta le a jegyeit. Legalábbis a kolléga lányának állítása szerint.

A párom egészen normális, kiegyensúlyozottnak tűnik. Nem hinném, hogy szüksége lenne rá, hogy hatalmaskodjon bárki felett is.

2022. márc. 8. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Hát nem tudom, közös ismerőst nem kezdek el fikázni a másiknak. Ha ilyen borzalmas ember, nem félnek, hogy őket is elküldi a halálba?
2022. márc. 8. 19:10
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg a kollégád gyerekének nincs miért hazudnia. Amúgy meg ha full csendes visszahúzódó volt a diák akkor miért ültette el azzal indokolva hogy zavarja az órát? Plusz egy pótvizsgára ingyen felkészítette volna egy normális diák elmegy az órákra ha a tanár rendes. Mivel folyamat alázta szerinted volt kedve suli után is vele tanulni? Én hiszek ennek a gyereknek. Nem is ismer téged szerintem semmi oka nem lenne hazudni. Ha nem hiszel keresd meg a srác osztálytársait ők mit mondanak. Csak kérdi a véleményüket xy tanárról hogy hogyan bánt a diákokkal.
2022. márc. 8. 19:35
 7/13 harebell ***** válasza:
75%
Beleképzelve magam a lány helyébe, nekem is életszerűtlen, hogy meglátogat apukám vagy anyukám új kollégája, kiderül, hogy a volt ofőm párja, én meg elkezdtem ecsetelni, hogy mennyire nem szerettük az ofőt. De ha valóban így történt, nem tudom elképzelni, mi oka lett volna hazudni és alaptalanul vádaskodni, gondolhatná, hogy úgyis kiderül és a szülőjének lehet ebből kellemetlensége az új munkahelyén. De az is árulkodó, hogy a kollégád nem rászólt, hanem megerősítette, hogy vele is lekezelő volt a párod (persze ilyet se mond így nyíltan a többség az új kollégájának, de na, mondom, tegyük fel, hogy igaz). Szóval nem kell egyből mindent elhinni, amit mondtak, meg lehet, hogy túloztak, esetleg sérelmük volt, de érdekük nemigen fűződik a hazugsághoz. Egy éve ismered a barátnőd, azért az nem annyira nagyon sok, és még te is elismered, hogy vannak "érdekes" dolgai. Próbáld meg jobban megismerni.
2022. márc. 8. 21:10
 8/13 A kérdező kommentje:

Mikor mondtam, hogy ki a barátnőm, a kolléga jegyezte meg hogy volt bent nála régebben fogadóórán és neki nem tetsző stílusban beszélt vele. A lánya meg akkor hozta be a kávét nekünk, és mondta el a sztorikat.

Később telefonon beszéltünk a párommal, ő tagadott, hogy azok a dolgok nem teljesen úgy történtek, ahogyan a lány állította. Amúgy név szerint, nem említettem neki melyik volt tanítványáról van szó, vagyis hogy kinek az apjával dolgozom.

2022. márc. 8. 21:39
 9/13 anonim ***** válasza:

"Mikor mondtam, hogy ki a barátnőm, a kolléga jegyezte meg hogy volt bent nála régebben fogadóórán és neki nem tetsző stílusban beszélt vele."

De ez normális dolog? Ha akárki elmondja, ki a párja, ki az, aki azonnal elkezdi szidni? Mi van, ha te vagy az, aki leállítod, hogy azért vigyázzon a szájára? Nem tudom, ez furi.

Plusz, ha olyan emberre gondolok, aki azonnal elkezdi fikázni a szerettedet, abból azt is kinézem, hogy nála a "lekezelő" stílushoz elég annyi, hogy nincs körbeugrálva.

Egy évig max. valami pszichopata tudná ezt titkolni magáról.

De ha nem bízol a párodban, ez remek alkalom a szakításra.

2022. márc. 8. 21:48
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem szídta, meg nem ócsárólta, csak elmondta milyen élménye volt vele. Ezért nem hiszem, hogy le kellett volna állítanom.

Én nem azt mondtam, hogy szakítani akarok vele, csak ez nekem nagyon új, ilyet hallani róla mert ezt az oldalát nem ismertem. (amit persze tagad)

2022. márc. 8. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!