Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám jóvá tenni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám jóvá tenni és hogy újra elhívjon?

Figyelt kérdés

Volt egy srác aki múlt héten elhívott randizni. Előtte beszéltünk neten pár hétig és nagyon megkedveltem.

Azonban a tali előtt olyan gyomorgörcsöm lett az idegességtől es izgulástól, hogy utolsó percben (tali előtt 2 órával) lemondtam.

Egyszerűen képtelen voltam elindulni. Már készülődtem meg minden de amikor indulni kellett volna, nem ment.

Hozzátartozik a dologhoz, hogy egy hosszú kapcsolatból jöttem ki 2 hónapja és éppen csak összekaptam magam, ez lett volna az első randim azóta.

Azt éreztem, hogy ez egy új ember és kitudja mi lesz, félelmet éreztem, hogy nehogy az előzőhöz hasonlítsam és csalódjak.

Nagyon haragszom magamra mert tényleg nagyon megkedveltem ezt a pasit és valószínű (az eddigi beszégetésekből következtetve) még működhetne is a dolog közöttünk.

Azonban mióta lemondtam, nem beszél velem, szerintem megsértettem.

Nem tudom hogyan lehetne ezt jóvá tenni és elérni, hogy elhívjon újra?

Most már erőt vennék magamon.

tegnap 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Írd meg neki az igazat
tegnap 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el most te. Kérj bocsánatot az előzőért, és kárpótlásként ajánlj fel most te valami randilehetőséget. Kicsit vicceld el. Ha jófej, és komolyan érdekled, akkor szerintem fog még egy esélyt adni a dolognak. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy.
tegnap 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne azt várd, hogy újra elhívjon. Ha te mondtad le, neked se fog leesni a karikagyűrű az ujjadról, ha te veted fel, hogy tartsatok esőnapot, pláne úgy, hogy ő már egyszer megtette ezt a gesztust.

Nem kell magyarázkodni, valami közbejött, és kész. De tényleg csak akkor legyen randi, ha arra el fogsz menni, mert ha nem, az nagyon gáz.

tegnap 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

neked kell megkeresned és felajánlani egy másik időpontot ami számára megfelelő. Ha ez eddig nem volt számodra egyértelmű akkor most fel lettél világosítva.

Hozzáteszem, hogy nekem volt ugyanilyen esetem még igen fiatal koromban és a csajszi aki lemondta a randit még engem kért számon amikor pár héttel később összetalálkoztunk az utcán. Magára valamit adó férfi ilyenkor nem csinál h...t magából, ha a nő nem megy el randira vagy lemondja akkor nem néz vissza hanem továbblép. Ha sokat vársz akkor tuti hogy lemondott rólad és keres mást!!!!

tegnap 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem hogy nem próbáljuk e meg újra és felajánlott egy másik időpontot
tegnap 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4 vagyok

Minél hamarabb!!!!

Legközelebb, ha ilyen eset történik, már a randi lemondása után közvetlenül kezdeményezzél másik időpontot és akkor a fiú nem fog megsértődni. Ha lemondasz egy találkozót vagy randit és nyomban nem keresel helyette másik időpontot abból arra lehet következtetni, hogy a találkozó nem volt annyira fontos számodra.

tegnap 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Nagylelkű, én nem adtam volna második esélyt. Mert már sok nőnek adtam, mind vissza élet a lehetőségekkel.
tegnap 23:21
 8/8 (*.*) válasza:

Ne feszülj rá ennyire, próbáld úgy felfogni, hogy találkozol egy kellemes ismerőssel, akivel eddig is jól el tudtál beszélgetni.

Én régebben a randikon, vagy csak simán a nekem tetsző srác jelenlétében nem tudtam enni, annyira görcsben volt a gyomrom, de még az ivás is nehezen ment, leöntöttem magam, szívószálat az orromba nyomtam... Ezeket próbáltam humorral kezelni, megmondtam hogy zavarban vagyok, és ilyenkor egyik bénasàg követi a másikat és aztán persze nem tudom abbahagyni :D

Ha rendes, jófej srác, akkor megértő lesz, az exről inkább ne beszélj neki, csak annyit mondj el őszintén, hogy izgultál, ráparáztál, aztán ennek persze fizikai tünetei is lettek, de amúgy meg nagyon vártad a találkozót.

Hajrá :)

ma 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!