Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi időről időre eszembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi időről időre eszembe jut, pedig már hónapok óta nem láttam. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 21:40
 1/8 anonim válasza:
56%
Mert szerelmes vagy belé.
2022. aug. 27. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Valami feladatok van egymással.
2022. aug. 27. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Ezzel én is így vagyok. Már teljesen felejtem, aztán hirtelen másra sem tudok gondolni csak rá.
2022. aug. 27. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Én is így vagyok. A nevedben nem tudok nyilatkozni, de én szerelmes vagyok belé, az biztos.
2022. aug. 27. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem is így van, de én nem vagyok szerelmes. Az tény, hogy ragaszkodós típus vagyok és elég magányos vagyok jelenleg is, illetve számomra lezáratlan volt a kapcsolat megszűnése ezzel az emberrel és nem tudtam feldolgozni, hogy magyarázat nélkül le lettem koptatva, elég méltatlan volt annak ellenére, hogy én mit kezdtem érezni iránta és emiatt máig szégyenlem magam, hogy szerettem. Fejben nem tudom ezt elengedni, sokszor eszembe jut, néha gyűlölettel, néha romantikus értelemben, pedig ez évek óta volt. Ez nem szerelem, hanem megszállottság, nem kell ezt olyan durva dolognak gondolni, de nyilván sokan azt hiszik ez szeretet.
2022. aug. 27. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
mert tetszik neked
2022. aug. 27. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is egy nő 😢

Ráadás megszakadt a szál , hasonlóan fent is írják - èn sem így terveztem, elvarratlannak érzem.

Érdekes volt az utolsó találkozásunk de ő szerintem màr nem is emlékszik rám , remélem egy reggel úgy kelek fel , hogy elfelejtem.

2022. aug. 28. 02:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert nem volt meg.

Mert nem derült ki, hogy lehetett e volna belőle valami vagy sem.

Mert lehet, hogy elhalasztottad.

És ez a kérdés ott fog motoszkálni a fejedben...

2022. aug. 28. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!