Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét online ismerkedés alatt ezek mennyire normális dolgok a férfi részéről? Miért visszataszító ez nekem?
Túl hamar, számomra már-már erőszakosan hozta fel 1,5 nap után a találkozás lehetőségét (volt, hogy egy nap többször is kitért arra, mennyire várja, hogy lásson), úgy, hogy nekem arra a napra olyan elfoglaltságaim voltak, amiket nem tudtam áttenni máskorra. Első nap már a gyerekvállalás kérdését is felhozta.
2 nap után már a családja is tudott rólam, fényképeket is láttak rólam.
Rengetegszer írja, hogy alig várja, hogy lásson és megfog bolondulni a megbeszélt napig. 0-24-ben kapom az üzeneteket tőle (csak akkor nem, ha alszik. Szó szerint).
Megírta, hogy túl hamar megszeret embereket és ebbe a körben vagyok én is. Azt érzem, hogy megszállott lett, valamint az egész napomról tudni akar, folyamatában “tájékoztatnom kell”.
Próbáltam neki sugallni, hogy az online ismerkedésben túl nagy szerepet játszik az a tény is, amit elképzelünk a másikról, aztán személyesen pedig a fekete leves eshetősége is ott van.
Ezek után normális, ha nem szívesen találkozom vele?
Hány nőnek lelkendezik?!
Aztán rögtön gyereket is csinálna neked.
Lehet, hogy ronda, izzadós, zsíros bőrű, fogatlan proli.
Ez cringe, offold. Legjobb esetben is egy ragacs pasi lesz a tali után. Rossz esetben pedig egy valódi megszállott aki zaklatni fog téged.
Azért ne aggódd túl a dolgot - általában csak "nyomik" az ilyen pasik, és nem tudják, hogy kell udvarolni a nőnek, hol a határ a cukiság és a cikiség között. Plusz ők szoktak azok lenni, akik annyira görcsösen kapcsolatot akarnak, hogy végül pont ezért nem lesz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!