Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek jobban nézek ki mint az átlag srácok? (24 évesek)
Kedves kérdező, végig olvastam a kommenteket, vannak benne igen is hasznos válaszok, amiket jó lenne megfontolnod. Jó a tested, a vádlidon még dolgoznod kell, a bőrhibáktól el lehet tekinteni, az arcod (nem megbántásból, nekem nem jön be, bár pofonok és izlések..lehet, hogy előben jobban nézel ki, mert vannak olyanok, akik máshogy néznek ki képen, mint személyesen, de ez most mindegy). Sokkal jobban számít a személyiség, ami perpillanat, a kommentjeidet olvasva, nálam nem nyert... Lehet, az egyén izmos, átlagos vagy teltebb, tök mindegy, ha normális és jó a személyisége... Dolgozz egy kicsit az önbizalmadon és a személyiségeden és jó lesz.
23L
Szerintem nagyon jó tested van. Szexuálisan vonzó vagy. Viszont az nem túl szimpatikus, hogy egy ilyen oldalra jársz önbizalom tuningért. Bocsi
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!