Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok szerintetek jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek jobban nézek ki mint az átlag srácok? (24 évesek)

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 18:57
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
30%

Nem vagyok b.zi, de az a két csilló ott a vádlijaid helyén konkrétan röhejes! Én inkább azt takartam volna ki a fejed helyett!

Egyébként ha b.zi lennék akkor sem kellenél!

2022. aug. 25. 20:24
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

Azé le se tagadhatnád, hogy küzdesz némi önbizalomhiánnyal.

Szerintem ideje volna lelkileg is edzeni magad, nem csak testileg.

Egyébként azt tudom mondani fiam, hogy te épp úgy nézel ki, mint be.

2022. aug. 25. 20:33
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
szteroid kiütés és kezdetleges gyno na erre áll a cerkám
2022. aug. 25. 20:42
 24/58 anonim ***** válasza:
37%
#23: Kiverjük egymásnak?
2022. aug. 25. 20:44
 25/58 anonim ***** válasza:
78%

A tested nem rossz,bár még van mit dolgozni rajta, de az arcod erősen átlagos.

Határ eset vagy.

24/L

2022. aug. 25. 20:45
 26/58 anonim ***** válasza:
98%
#25 Most mindentől függetlenül kérdezném, mi a baj azzal, ha valaki átlagos?
2022. aug. 25. 21:02
 27/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem izmosabb vagy, mint az átlag, de az összképet nézve mégis átlagosnak mondanálak. Látszik, hogy dolgozol a testeden, ez tök jó dolog alapvetően, de nem emel senki fölé.
2022. aug. 25. 21:09
 28/58 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem bőven az a kategória vagy, aki ha értelmes és normális is az edzés mellett, nem egy seggfej, akkor átlag felett vagy. Én nagyon nem bírom, ha egy férfi fiatalon elhanyagolja a testét. Nálam nincs átlagos, átlag alatti/feletti, meg skálák, csak igen vagy nem, és te igen lennél egy jó személyiséggel. Azért az elgondolkodtató, hogy miért kezdi el mindenki cseszegetni a kérdezőt :D
2022. aug. 25. 21:18
 29/58 anonim ***** válasza:
13%
26, Most mindentől függetlenül ki mondta hogy baj van azzal ha valaki átlagos? Szerintem neked nagyobb bajod van átlagos nőkkel arról beszélj inkább.
2022. aug. 25. 21:28
 30/58 anonim ***** válasza:
88%

28-as!

Nem cseszteti senki, csak leírtuk a tényeket. Túlméretes karok, mellé pipaszár vádlik, pattanásos kelések totál indokolatlan helyeken, duzzadt,nőies bimbók!

Aki egy kicsit is otthon van a konditermek világában az rögtön levágja, hogy tipikus koxi maxi a srác.

Egy átlagos testalkatú srác a képeken látható fizikumot kb. 4-6 hónap munká..., akarom mondani szúrással elérheti.

Nekem inkább az az elgondolkodtató, hogy miért ez lett az "igen" a mai világban.

Pont ezért vannak tele a termek kokszos hülyegyerekekkel, meg testképzavaros, mell nélküli, túlméretes p.csájú libákkal.

2022. aug. 25. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!