Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek jobban nézek ki mint az átlag srácok? (24 évesek)
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 18:57
31/58 anonim válasza:
Nekem tetszel, megnéznélek nadrág nélkül is :D
32/58 anonim válasza:
Az első képek alapján, ahol ki volt takarva a fejed, azt mondtam volna hogy igen. De a feje s képeket látva sajna nem :D
33/58 anonim válasza:
24 éves vagy? Sokkal idősebbnek nézel ki.
34/58 anonim válasza:
A tested sportos.
A bőröddel nem ártana kezdeni valamit, ez így ránézésre vagy ételallergia vagy a nem megfelelő tisztítás eredménye.
A fejed meg simán lehet botrány a tested ellenére, meg igénytelen is, úgyhogy egy test alapján nem nyilatkozom.
35/58 anonim válasza:
Áh, most látom a fejed meg a későbbi kommentjeidet.
Hát, a fejed nekem személy szerint nem az esetem, 30-asnak nézel ki, pedig ha jól értelmezem, 24 körül vagy. De ízlések és pofonok.
A stílusoddal viszont az egészet aláástad. Egyrészt túltolod az exhibicionizmust, másrészt ez az .uzizás is nagyon alja. Nem a külsővel van baj már megint...
36/58 anonim válasza:
A fejed lenne a lényeg, azt nézi az ember lánya naphosszat, meg az hogy mit mondasz,mert a világ legszebb férfija sem ér semmit,ha hülye.
38/58 anonim válasza:
Ha nem írtad volna oda hogy 24 éves vagy szerintem is sokan harmincasnak hinnének. Milyen magas vagy?
39/58 anonim válasza:
Majd egyszer rájössz, mennyire nem a külső a lényeg. Hanem az, hogy hogy bánsz egy nővel, mennyire vagy férfi, milyen vagy bévülről, mennyire érzi magát melletted egy nő hercegnőnek. Az én párom izmos, jó testű,aminek tökre örülök, jó hozzábújni. De ennyi. Nem ezért szeretem és nem ezért vagyok vele. De még a szexben se ez az ami érdekel. Amúgy miért kérdezed, kedves Kérdező? Van, amit nem szeretsz magadon?
40/58 A kérdező kommentje:
Szimplán csak érdekelt volna a válaszotok de annyira sokk értelmeset nem kaptam.
2022. aug. 28. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!