Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetne gyanakodni ezekre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne gyanakodni ezekre a dolgokra?

Figyelt kérdés

A barátomnak hétvégi munkája van jelenleg.

Vasárnap este mondja hogy be hívták túlórára hétfőre. Hétfőn mondja hogy keddre is. Kedd este már azt mondta egész héten minden nap túlórázik.

Tegnap nagyon zavaros volt már, mert nem tudott pontos időt mondani mikor kezd és végez. Végül írt hogy este 7kor fejezi be, 9 órakor már kerestem hol van vagy mi történt, azt mondta ne aggódjak, 8ig van. Az idő este 9 volt.

Másik dolog, hogy tegnap a bizonyos este 9 után használhatatlan lett a telefonja, és elérhetetlen. Ezt reggel olvastam amikor irt bentről neten keresztül.

De ne aggódjak, szeret és minden rendben van.

Nem akarok ráérős otthonülő libának tűnni, de lehet csak én gondolom túl ezt a sok véletlen egybe esést. Ilyenre még nem volt példa. Nem élünk még együtt, tehát nem otthon várom a sodrófával vagy ilyesmi.

Erdekelne a véleményetek.

2022. aug. 25. 12:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy kinyomtad, és ha van eszed ezzel le is zárod ezt a dolgot.
2022. aug. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!