Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom gyanakodni hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom gyanakodni hogy itt van valaki más is?

Figyelt kérdés

Találtam egy beszélgetést a telefonjában, a beszélgetés a következő: elkezdtek beszélni, hogy kivel mi van, a csaj írta hogy dolgozik és most masszőrnek is tanul, mire a párom azt írta, hogy ne izgass, már így is érdekel mit tudsz, meg hogy milyen ambiciózus. Erre a nő felől válasz nem érkezett. Ez a nő alacsony, vékony és szőke.

Viszont...

Ezelőtt a lepedőbe fúródva egy hosszú élénk vörös hajszálat találtam. Az enyém sötétbarna. Hát rá is kérdeztem, és azt mondta hogy a szél is rá fújhatta az utcán és bevihette az ágyba. Találtam a konyhába hullámcsatot is, én ritkán használok, csak alkalmakkor, arra meg azt mondta, hogy nekem is van, biztos hogy az enyém, de nem. Gyanakszom is egy nőre akivel régen összejártak, mert felkereste fb-n a hajszál megtalálása előtt pár héttel, így gyanús.

Vannak lány barátai akikkel beszélget, mindnek van családja, szokott szexuális tartalmú képeket/mémeket küldeni, engem ez is zavar, de az a bizonyos beszélgetés, meg a hajszál, na az aztán... Persze időnként engem vádolgat hogy én csalom meg, meg hogy nem érdekli kivel ba**ok, pedig én aztán nem járok félre.

Velem nem igazán szexel, ez is gyanús lett, mert ezelőtt meg állandóan kívánta, most viszont totál ellentetje.

Jogos az aggodalmam vagy inkább én kattantam be?

2021. márc. 30. 17:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
megcsal valószínűleg
2021. márc. 30. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy féltékeny vagy gyanakvó típus, de ezek alapján szerintem is jogos az aggodalmad.
2021. márc. 30. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A hajszál lehet véletlen, de a többi több, mint gyanús.

Irigylem a nyugalmadat.

2021. márc. 30. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérd el a telefonját.

A reakciója mindent elárul, belenézned sem kell majd.

2021. márc. 30. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
14%

Mióta és hogy vagytok együtt?

#4: Jogos. Zavartam már ki a házból ilyenért lányt. Fel sem fogta, hogy miért. Sosem csaltam meg, de a pénisznek is van egy vége.

2021. márc. 30. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Szél befújta az utcáról, miket ki nem találnak 😂😂
2021. márc. 30. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennel nyilvanvalobb mar nem is lehet, hogy felrekur.
2021. márc. 30. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ebből ha nem is 100 %, hogy megcsal de én meglepőnék ha nem így lenne. Sajnos. Nekem a hajszál is gyanús. Szemügyre venném még azt az ágyat és közvetlen közelében, nincs e véletlenül valamely zugában még egy olyan hajszál amit befujt a szél.

Vagyis igen, jogos az aggodalmad.

2021. márc. 30. 19:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Mióta rá jött hogy bele olvastam a telefonjába, azóta töröl mindent, így hiába is kérném el, nem találnék semmit. Párszor próbáltam bele nézni de semmit se találtam, törölve volt az a rész amibe talán lett volna valami.
2021. márc. 30. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9: ez is egyértelmű jel.
2021. márc. 30. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!