Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy zenész dalt írt rólam, az azt jelenti, hogy vannak érzelmei?
Figyelt kérdés
Alkalmi kapcsolat volt és 1 dolgon csúnyán összeugrottunk messengeren. Flegmának nevezett és gyakorlatilag megszakadt a kapcsolat rossz kommunikáció miatt. Ez augusztus 7-én történt. Ma megjelent egy új dala, ami egy az egyben rólam szól. 2 hét leforgása alatt elkészült. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire dühös vagy tényleg érzett valamit irántam?! Mondjuk a düh is érzelem, egyfajta önkifejezés. Nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek. Mindenesetre nagyon meglepődtem. Én vagyok az "önfejű Baby". 🙄2022. aug. 24. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Ha dalt írt azt jelenti hogy vannak érzelmei?
Várjak míg keres vagy keressem én?
4 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem rólad szól. Érzelmekről szól, amihez semmi közöd.
Nem fog jelentkezni. Van neki több, más csaja.
4/12 anonim válasza:
Nem is csoda hogy nem tudtátok megbeszélni , ha itt keresed a választ.
5/12 anonim válasza:
Beirtam a Google-ba h önfejű baby lyrics, de nincs találat.
6/12 anonim válasza:
Nem rémlik, hogy Azariah új számot adott volna ki
7/12 anonim válasza:
Pedig most nemrég kiadott egy egész EP-t, de ilyen szám nincs köztük :D
8/12 A kérdező kommentje:
Nem annyira ismert. Ja és nem Azahriah.
2022. aug. 24. 23:21
9/12 anonim válasza:
A zenék 90%-a ilyen és hasonló témájú dolgokról szól.
10/12 anonim válasza:
Tizenévesen az egyik lány meg volt győződve róla, hogy a Pokolgép egyik teljes albuma róla, neki szól... Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!