Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek zenész a párja?
Milyen életetek van? Mennyit látod? Mennyi időt szán rád, mennyit foglalkozik a zenével, stúdiózással, koncertezéssel?
Az én párom is zenész, igaz, (még) nem futott be a zenekaruk, de ez a céljuk.. és hát.. lettek gondok, hogy mennyit foglalkozik velem és mennyit a zenével.. megoldódni látszik a probléma, de azért jó lenne egy kis rálátás arra, hogy ha esetleg nekik befut a zenekar, akkor mire számítsak párkapcsolat szempontjából
Ferjem
Munka plus heti egy este proba es egy fellepes.
Oszinten orulok hobbyja van szereti es szep hangja van.
A proba estejen en mast csinalok szepen egyedul.
Akkor ők kicsit más "szinten" mozognak, mint az én párom. :S
Mondjuk az én barátom még fiatal, 23 éves.
Hát elég sok probléma volt/van belőle,én nehezen bírom.
Heti egy próbájuk van,az is hétvégén amikor velem találkozik. A hétvégéink általában úgy telnek el hogy pár órát velem van még eszik-iszik,tévézik,aztán megy és stúdiózik,mixeli a zenéket vagy folyamatosan a bandatagokkal telefonál.Koncertezésről meg ne is beszéljek.Nem csak hétvégén de hétköznap is.Így laig tudunk találkozni.Ezért nem is költöztünk még össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!