Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok olyan kapcsolatban ahol jóvalta többet kerestél vagy fordított esetben kevesebbet vittél haza a párodnál? Volt ebből gond? Feltudtátok húzni egymást?
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 20:40
11/19 anonim válasza:
Mikor összejöttünk akkor nekem még csak diákmelóm volt, neki meg teljes állása. Akkor nyilván ő kereste a többszörösét mint én. Aztán végeztem a tanulmányaimmal, elhelyezkedtem és most én keresek kétszer annyit mint ő.
Egyik szituáció se okozott feszültséget, nem problémázunk pénzen.
12/19 anonim válasza:
Az egykulcsos adórendszer miért rossz?
Valaki 200 ezer 27 százalékát fizeti
Valaki meg 2 millió 27 százalékát
Tehát aki többet keres az többet is adózik.
14/19 anonim válasza:
3. Jaj ez annyira tipikus. Az ember azt hinné, akinek kevesebb van, az jobban beosztja, de pont fordítva szokott lenni.
Én pl. többet kerestem mindig is, mint a csajaim, mégis mindig ők szórták a pénzt a semmire. Azt' másnap már cigire sem volt buszjegy...
15/19 A kérdező kommentje:
#12 Nyugaton mindenhol többkulcsos adó rendszer van, de persze tudjuk, hogy hanyatlik a nyugat és a Putyin az iránymutató. Ja nem.
2022. aug. 24. 12:05
17/19 A kérdező kommentje:
#16 Oké a politikai témát lezárom. 🙂
2022. aug. 24. 18:48
18/19 anonim válasza:
Én 80 ezret keresek,a Férjem 600000et. Kicsit van különbség. Ha kiküldetésen volt, vagy jutalmat kapott,1000000t is haza hozott. Nálunk minden közös. Ha holnap megfordulna a bevétel,akkor sem lenne gond. Már a kérdést sem értem.
19/19 anonim válasza:
18as vagyok. Annyit még,hogy az eredeti szakmámban,ahol 20 évet dolgoztam,kb 400000et keresnék. De gyes után nem akarta,hogy visszamenjek. Nehéz munka mind szellemileg,mind pszichésen,mind fizikailag. Ezért vagyok közmunkaprogramon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!