Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora a mellméretetek? Meg vagytok vele elégedve? Ha nem, mi a gond vele?
én tökre megvagyok vele elégedve nem kell nagyobb se kisebb..:D
amuugy 80/b
13/L
80-90/D (szám azért változó mert ahány szabás.. :/)
Szeretem, bár egy kicsit lóg :P
15/L
70A-Nem vagyok megelégedve vele. Lapos vagyok. Utálom.
Gátlásos vagyok emiatt. Sosem volt barátom, de nem is tervezem. Úgy is elhagy egy nagyobb mellel rendelkező nőért. :)
tökre megvagyok pontjó
80/b
16/L
75/b,és nekem totál megfelel. :)
12
14:17
Dörzsölgesd közte wc papírral, attól megnő!
14:17-Az szép lehet!!:P:D
Nekem 90-es mellbőségem van, és fiú vagyok!!XDXD
(Tudom, hogy nem fiúkhoz szól a kérdés)
18/F
Nekem 70/D, kifejezetten áldom a sorsot, hogy vékony alkatú vagyok nagy cicikkel, amik egyáltalán nem lógnak, tornával és masszírozással is "karbantartom" őket. Az eddigi párjaim imádták, az utcán is megnéznek, strandon megbámulnak. Mondhatnám azt is, hogy büszke vagyok rájuk. :)) (De tudom és értékelem, hogy ez privát szerencsém)
Kis melltartó-tan a fiúknak (és sajnos néhány lánynak):
A melltartók méretezésében a szám a mell alatti kerületet jelenti, tehát a mellbőséghez nincs köze, azt jelenti milyen a mellkas körfogata, azaz póriasan fogalmazva milyen széles a hölgy háta.
A betű jelenti a cicik méretét, ez a kosárméret. Értelemszerűen a kosarak mérete, amiben a mellek elhelyezkednek. A legkisebb az "A" és angol abc szerint növekszik. A nagy átlag "B" kosaras méretet hord, az ettől nagyobb kosarak már átlagnál nagyobb melleket jelentenek. A betűk meghatározása is kötött, a mell alatti kerület és a mellcsúcsokon keresztül mért valódi mellbőség különbsége adja. Erre van neten is fellelhető táblázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!