Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnő exével barátkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő exével barátkozni?

Figyelt kérdés
29/N vagyok. Van egy lány, akivel gimiben legjobb barátnők voltunk éveken át, aztán gimi után megváltoztak a dolgok. Már évek óta csak néha-néha írogatunk egymásnak messengeren és annyi. Legalább 10-20-szor hívtam találkozni az elmúlt 2-3 évben, és mindig nemet mondott merthogy nem ér rá, évente max 1 alkalommal tud időt szánni rám, akkor is úgy hogy én utazok hozzá (egyébként 1 órányira lakunk egymástól csak) és csak 1-2 órát tud rám áldozni a drága idejéből, sosem tett igazán azért, hogy fenntartsa a barátságunkat, ezért nem is mondanám már barátnak, őszintén már elengedtem a dolgot 1-2 éve. Tudni kell, h nagyon sok pasija volt anno, és 1-2-vel egész jóban lettem, aztán szakításkor megszakadt persze a kapcsolat mindegyik pasijával, mivel ő a barátnőm. Volt az a bizonyos hosszabb kapcsolata, Pisti még gimiben, akivel nagyon sok közös programunk volt, totál egyhúron pendültünk, gondolkodásban,beállítottságban hasonlók voltunk, poént-poénnal ütöttünk...de szakításkor vele is megszakadt a kapcsolatom. Ő kb. évente rám ír azóta, h mizu velem, én nem kerestem őt soha barátnőm miatt. A minap viszont kitett FB-ra egy gyertyás borítóképet, és ráírtam megkérdeztem, mi a baj, szerencsére semmi komoly. És kérdezte mizu velem, majd 3 mondat után arra jutottunk, hogy elutazna hozzám dumálni, mert úgyis szabin van 2 hétig. Gondolkodóba ejtett nagyon! Tökszívesen találkoznék, dumálnék vele, mert nagyon bírtam, de barátnőmnél nagyon h*lyén jönne le, ha megtudná... Egyébként nem hiszem, h többet akarna tőlem, és én sem tőle, de olyan barátokból nem akad sok, akivel ilyen jól elvagyok.
2022. aug. 22. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha számít a barátnőd véleménye akkor kérdezd meg TŐLE, hogy mit gondol erről, tényleg meg fog-e sértődni, tényleg azt fogja-e gondolni, hogy dugni fogtok, EGYÁLTALÁN zavarná-e ha dugnátok stb.

Ha meg ennyit se ér neked, hogy TŐLE kérdezd meg, hanem inkább idegenektől kérsz tanácsot, akkor meg nem is vagytok olyan jó barátnők (bár a kérdésben is ezt sugallod), hogy érdekelnie kéne mit gondol.

2022. aug. 22. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezen nem is értem miért gondolkodsz.

Ha pl férjhez mennél valakihez, akkor sem hívnák meg a csajt, akivel 10 éve alig beszélsz pár mondatot.

Ezen az sem változtat, ha történetesen az exéhez mennél férjhez.

Ehhez képest egy kis kavaráson aggódsz.

2022. aug. 22. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nem a barátnőd a leírtak alapján. Semmi kivetnivaló nincs abban, hogy találkozol egy régi ismerőssel.
2022. aug. 22. 20:22
 4/5 harebell ***** válasza:
Ez a lány már nem a barátnőd, csak ismerős, az se lenne baj, ha többet akarnátok egymástól ezzel a Pistivel - de ráadásul azt írod, hogy még csak nem is erről lenne szó, csak barátkozásról, így egyrészt végképp nem értem, min problémázol, másrészt pedig hogy miért ebben a kategóriában.
2022. aug. 22. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a lány nem is barátnő. Egy barátnő nem így viselkedik.

Nézz előre, ne foglalkozz évekkel ezelőtti baráti kapcsolatokkal.

Találkozz vele.

2022. aug. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!