Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekvállalás témáját felhozni a semmiből? Túlreagálnám?
Vasárnap kora este online megismerkedtem egy férfivel. 5 évvel idősebb nálam. Ő már a 30-as évei közepéhez közelít, én még nem vagyok 30 (2 év múlva).
Tegnap késő este valahogy a gyerekek is szóba kerültek. Megkérdezte, hogy szeretnék e gyereket. Ekkor lefagytam. Megijesztett, mert normálisnak, értelmesnek tűnik (egyelőre), mert ez jelenleg nálam egyáltalán nem prioritás (sőt).
Értem, hogy már ebben a korban fontos kérdés lehet a gyerekvállalás témája. Letisztázni, ki mit szeretne. Viszont azt nem az ismerkedés nagyjábóli elején kellene megkérdezni? A szokásos első körös kérdések vége felé? Ijesztően, fojtogatóan hatott, hogy nagyjából a semmiből, már az elején rákérdezett (0 személyes interakció után).
Szerintem teljesen normális kérdés, ebből látszik, hogy a férfit komolyan érdekled, nem csak dugni akar veled.
Ha 28 évesen te nem gondolkodtál erről, vagy nem tudsz erre válaszolni, akkor veled van a probléma, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!