Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekvállalás témáját felhozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekvállalás témáját felhozni a semmiből? Túlreagálnám?

Figyelt kérdés

Vasárnap kora este online megismerkedtem egy férfivel. 5 évvel idősebb nálam. Ő már a 30-as évei közepéhez közelít, én még nem vagyok 30 (2 év múlva).

Tegnap késő este valahogy a gyerekek is szóba kerültek. Megkérdezte, hogy szeretnék e gyereket. Ekkor lefagytam. Megijesztett, mert normálisnak, értelmesnek tűnik (egyelőre), mert ez jelenleg nálam egyáltalán nem prioritás (sőt).

Értem, hogy már ebben a korban fontos kérdés lehet a gyerekvállalás témája. Letisztázni, ki mit szeretne. Viszont azt nem az ismerkedés nagyjábóli elején kellene megkérdezni? A szokásos első körös kérdések vége felé? Ijesztően, fojtogatóan hatott, hogy nagyjából a semmiből, már az elején rákérdezett (0 személyes interakció után).

2022. aug. 22. 13:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlreagálod. Ha te mást akarsz mint ő, akkor nincs értelme folytatni az ismerkedést.
2022. aug. 22. 13:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy fontos kérdés, és jó letisztázni az elején. Ha valakinek ez fontos szempont, akkor minek húzzátok egymás idejét, ha a másik nem szeretne, vagy neki ez nem is fontos téma. Ez a korrekt, nem az, ahol sokáig húzzák, meg kitérnek a téma elől.

"Viszont azt nem az ismerkedés nagyjábóli elején kellene megkérdezni? A szokásos első körös kérdések vége felé?" - Nem most vagytok az elején? Hány napig tart neked az első körös kérdéseken túlleni? - Hogy hívnak? Hány éves vagy? Mit dolgozol? Hol laksz? Szeretnél majd házasságot, gyerekeket?

Már bocs, de egy komoly kapcsolatot kereső, céltudatos embernél ez benne van az első 10 kérdésbe nem?

2022. aug. 22. 13:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy szinte teljesen az elején nem érintett volna ennyire… Rosszul? Nem 24 óra után, folyamatos beszélgetés után.
2022. aug. 22. 13:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb, annál jobb.
2022. aug. 22. 13:57
 5/16 anonim ***** válasza:
97%

Ijesztően, folytogatóan hat ez a kérdés? Ezt a műbalhét. Teljesen alapvető tudni a másikról, hogy egy ilyen fontos kérdésben miként gondolkozik. Nem azt kérdezte, hogy vele akarsz-e gyereket, hanem általában a jövőképed érdekelte.

Egyébként meg nem vagy már annyira fiatal, hogy majd' egyszer téma legyen... 30 fölött már nem olyan egyszerű összehozni.

2022. aug. 22. 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez így nem megfelelő, akkor szüntesd meg vele a kommunikációt. Csak nehogy majd később gyere rá, hogy kár volt.
2022. aug. 22. 14:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos kérdés. Minek felesleges köröket futni, ha egyértelműen nem ugyanaz amit kerestek?

Hogy ki milyen kapcsolatot keres, azt is érdemes előre tisztázni. Ez is ugyanolyan.

2022. aug. 22. 14:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ok, kezd összeállni. Szóval SZOMBAT este kezdtetek írogatni, és tegnap, azaz VASÁRNAP este kérdezte ezt meg. És szerinted későn hozta fel a témát, majdnem egy nap beszélgetés után.

Egyrészt, szerintem nem volt annyira késő. Annyira biztos nem, hogy kiakadj rajta. Másrészt, ha szerinted is fontos tisztázni, te miért nem hoztad fel?

Vagyis most végigolvasva mégsem értem...

"Ijesztően, fojtogatóan hatott, hogy nagyjából a semmiből, már az elején rákérdezett (0 személyes interakció után)" vs "Épp ez az, hogy szinte teljesen az elején nem érintett volna ennyire… Rosszul? Nem 24 óra után, folyamatos beszélgetés után."

Most akkor mi van?

2022. aug. 22. 14:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kerdezo, ez csak teged erint rosszul. A kerdes, hogy miert?
2022. aug. 22. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
28 évesen ne akadj ki, ha ilyet kérdeznek tőled. Benne vagy a korban.
2022. aug. 22. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!