Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy két ember összejön, de nem jönnek be egymásnak a szex során, viszont később találkoznak és újra megjelenik a vonzalom?
Figyelt kérdés
Adott két ember, egy férfi és egy nő. Lefekszenek egymással, de nem lesz folytatás, mert annyira nem volt minden tökéletes a szexben. Aztán eltelik kis idő és mikor újra találkoznak, újra megtetszenek egymásnak és mikor összejönnek akkor már működik a dolog?2022. aug. 22. 10:07
1/18 Mathus válasza:
a kérdésre: nekem olyan volt, hogy jó volt a szex, de emberileg nem passzoltunk, aztán x év múlva emberileg passzolunk, a szexet meg még nem tudom.
és olyan is volt, hogy elsőre nem volt jó a szex, volt pár hónap pihentetés, és másodjára meg sokkal másképpen csináltuk és szuper volt. de ahhoz kellett az idő, meg a fantázia is.
2/18 A kérdező kommentje:
Akkor van rá esély ha elsőre nem jó a szex, hogy utána még jó lesz majd egyszer?
2022. aug. 22. 10:54
3/18 anonim válasza:
Pontosan így voltunk a párommal. Mikor összejöttünk, nem nagyon ment nekem a szex vele, talán azért, mert az előző barátnőm hatása alatt voltam még. Nem igazán hevertem még ki, legalábbis én így magyaráznám. Nem is maradtunk együtt, csak talán 2 hónapot. Aztán eltelt vagy 3 év, újra összefutottunk, össze is jöttünk és akkor már ment minden simán, azóta is együtt vagyunk.
4/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok.
Jó ilyeneket olvasni.
Reményt adnak másoknak is akik esetleg szomorúak amiatt hogy elsőre nem ment valami túl jól. Tényleg sosem lehet tudni, mit tartogat a jövő.
2022. aug. 22. 11:35
5/18 anonim válasza:
Hát nézd, ha nincs meg a megfelelő kémia sokadjára sem lesz meg. Én nem azt mondom hogy az első a mérvadó, de azért az sok mindent elárul, ha ott valami nagyon nem megy. Szóval ha valami nagyon gyenge volt, akkor lehet némileg jobb de nem gondolom hogy valami egetverő szintre fog ez felmenni.
6/18 Mathus válasza:
#5: az emberek változnak, tanulnak, fejlődnek. ezért van esélye annak, hogy ami elsőre nem működött, az később fog. nyilván nem máról-holnapra, de néhány hónap vagy esetleg évek múlva jobb lesz, jobb lehet.
7/18 A kérdező kommentje:
Én is így hallottam már többektől is, hogy ha elsőre nem jó, az még nem a világ vége. Lehet még jobb. De persze az már az embereken múlik, adnak-e még esélyt a másiknak. És itt óriásiak a különbségek és ki is derül hogy mennyire fontos a másik. Én azt figyeltem meg, ha fontos a másik, természetesen adnak még esélyt egymásnak, ahol pedig nem voltak igazán érzelmek, ott tovább lépnek. Szóval szerintem inkább az árul el sokmindent az emberek egymáshoz fűződő viszonyáról, hogy egy esetlegesen nem jól sikerült együttlét után mi lesz a kapcsolat sorsa. Mert lehet pl én azt hiszem tök sokat jelentünk egymásnak, de a pasi nem ad már esélyt nekem, akkor feltehetőleg nem jelentettem neki sokat, csak én hittem azt. Ennyi.
2022. aug. 22. 12:59
8/18 A kérdező kommentje:
6-os: teljesen egyetértek veled.
2022. aug. 22. 13:00
9/18 anonim válasza:
Persze hogy egyetértesz vele mert ezt akartad hallani, az életben meg más a helyzet, akivel nem működik a kémia, azzal sem 1 se 5 év után se fog. Az hogy közben mit tapasztal egy dolog a kettőnek nincs köze egy máshoz. Senki nem mondta hogy elsőre mindig minden olyan mint amire számítasz, de könyörgöm ne álltassuk egymást hogy x év múlva majd egekben az ami a béka segge alatt volt. Sőt a rossz első élmény nyomást tesz a következőre. De ne legyem igazam, én nem kívánom senkinek hogy rossz élménye legyen, de én ebben nem hiszek, vagy jó valakivel vagy nem.
10/18 A kérdező kommentje:
9-es: igen, lehet hogy nem jó valakivel, később sem lesz. De látod, van ellenpélda is. Én sem mondtam hogy ez tuti így lesz mindenkinél. Csak ez is egy lehetőség. Legyünk pozitívak, hátha a jó dolog jön be nem a rossz. Csak jó ilyeneket is olvasni, mert tényleg van amikor valakinek jól alakulnak a dolgai. Csak ezért írtam. Nem mindig a negatívat olvassa az ember. Persze, ez mindenkinél más. De nagyon megoszlik. Van akinél ha nem jól megy a dolog, nem is lesz jobb soha, de van akinél pozitívan alakul. De az ember nem tudja előre, hogy vele melyik fog megtörténni.
2022. aug. 22. 13:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!