Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jelölt vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelölt vissza?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdtem egy új munkahelyen, ahol 3-szor találkoztam egy másik osztályon dolgozó férfi kollégával. Általában ő kezdeményezett beszélgetést velem, azt gondoltam szimpatikus vagyok neki, hát bejelöltem Facebookon tegnap éjjel ismerősnek. De nem jelölt vissza, pedig láttam , hogy azóta posztolt valamit. Van 2000 ismerőse, köztük a közös kollégáink is, és tényleg ő kezdeményezett az irányomba személyesen, ezért nem értem, miért nem jelölt vissza. Időközben kiderült, hogy nős és van 2 gyermeke, de ettől még visszajelolhetett volna, én nem flörtöltem vele eddig sem. Szerintetek miért nem jelölt vissza? És most kínosan kellene éreznem magam, ha legközelebb találkozunk? Hogy viselkedjek vele ezek után?
2022. aug. 21. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Ciki lenne bejelölni?

Új munkahelyem van, és van egy negyvenes férfi, aki bedolgozik a cégnek, már 3-szor találkoztunk, de most 1 hónapig elvileg nem nagyon fogunk. Az első két találkozásnál nyitott voltam, igaz ő kezdeményezte de beszélgettünk viszonylag sokat. A main viszont elég zárkózott voltam, az a baj ha tetszik valaki, akkor ösztönösen rá sem nézek, nem merek, pedig még kérdezte is, miújság, és egy szóval lerendeztem, mert féltem hogy észreveszi zavarban vagyok. Viszont most csalódott vagyok, hogy egy hónapig nem látom, így arra gondoltam, bejelölöm Facebookon ismerősnek. Gáz lenne bejelölni 3 munkahelyi találkozás után?

tegnap 23:00

ezt írtad ki tegnap.

én kommenteltem alá, és megkérdeztem, h. nős?

de nem válaszoltál rá semmit.

pedig ez lényeges kérdés!

lehet a neved nem tudja és nem tud hová rakni, bár ha van rólad fotó, az más.

ja, és jó, ha tudsz róla, h. sok pár közösen használja a facebookot, még akkor is, ha külön-külön profiljuk van, de az asszony tudja a pasi jelszavát.

tehát nem bizti, h. a hapek látta a jelölésedet, lehet, h. a nő.

de így, h. családos, sztem nem kéne ezt forszírozni, te is tudod, h. másra vágynál vele...

2022. aug. 21. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Passz, lehet észre sem vette, vagy nem ő posztolt, hanem a felesége kezeli az oldalát, és nem tudta ki vagy.

Nem kell emiatt kínosan érezni magad, semmi sem történt, mint írtad.

2022. aug. 21. 17:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak 2 fotó van rólam, talán nem ismert meg , erre is gondoltam
2022. aug. 21. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:

hát azért 2 képből fel lehet vkit ismerni...

szerintem te kicsit továbbgondoltad már ezt a sztorit, nem?

neked ő pasiként imponál, de meg közben lehet simán közvetlenebb típus, és semmit nem akar, csak beszélgetett veled.

vagy ha úgy érzed, másképp közeledett hozzád, szólaljon meg a vészcsengő a fejedben.

gondolom nem akarsz szerető lenni, vagy de?

mit vársz tőle? mit akarsz?

ha azt írod, h. semmit, csak isminek jelölni, nem hiszem el.

2022. aug. 21. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért,mert nem akar lebukni az asszony előtt! Még véletlen se akarja kis jelet se mutatni annak,hogy ő neked kezdeményezett élőben
2022. aug. 21. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

6 sztem ha alapból van 2 ezer ismije, akkor ez a veszély nem fenyegeti...

valszeg az a típus, aki mindenkivel jófejkedik, akinek fél világ az ismerőse, de csak ilyen felszínes szinten...

2022. aug. 21. 18:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül visszajelölt 1-2 nap késéssel. Talán nem vette észre a jelölést, vagy nem tudom...
2022. aug. 22. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!